Novensys prevede o creştere mai mică a afacerilor în 2009 , însă nu va recurge la disponibilizări

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 februarie 2009

Novensys, unul dintre cei mai importanţi integratori locali de soluţii pentru managementul informaţiei, a încheiat anul financiar 2008 cu o cifră de afaceri de 17 milioane de euro, în creştere cu 45% faţă de 2007, potrivit datelor companiei.

Reprezentanţii companiei au declarat, pentru NewsIn, că nu pot oferi o cifră de afaceri pentru 2009, întrucât este vorba despre un an atipic, cu multe provocări pentru întreaga piaţă românească, însă previzionează rate de creştere mai mici decât în anii anteriori. Pentru acest an, compania are în plan consolidarea portofoliului de clienţi şi găsirea unor noi oportunităţi de eficientizare a proceselor interne.

În prezent, Novensys are 175 de angajaţi şi nu prevede pentru perioada următoare posibile diponibilizări. "Politica noastră de resurse umane pentru 2009 îşi propune evitarea oricărei forme de impact al crizei asupra angajaţilor, performanţa şi atitudinea fiind în continuare la baza sistemului de evaluare al Novensys."

"Credem că în 2009 investiţiile în softul de afaceri vor reprezenta o soluţie de rezistenţă pe termen lung, pentru companiile care aleg să îşi alinieze afacerile la realităţile pieţei şi care îşi vor redefini procesele de business pe principiile flexibilităţii şi agilităţii organizaţionale", a declarat Cezar Golumbeanu, President of the Novensys Board.

Printre cei mai importanţi clienţi câştigaţi în 2008 de Novensys se numără Rompetrol, Imprimeria Naţională, Romprest, Eon Moldova, Becker Acroma, Alumil, Sarantis, Millenium, Massini, Nara Camicie, Art & Craft, Graffiti, Heinrig, Graftex, VLG, Despa, Mega Construct, Augment, Otter etc.

Anul trecut, compania a câştigat unul dintre cele mai importante contracte de implementare a unei soluţii de management al relaţiilor cu clienţii în industria de utilităţi, unde implementează în prezent soluţia Siebel CRM de la Oracle. De asemenea, Novensys a obţinut şi contractul de implementare a unei soluţii Microsoft Dynamics AX şi a demarat primele implementări de Oracle EBS.

Novensys Corporation a încheiar H1 (anul financiar Microsoft) pe prima poziţie în topul integratorilor Microsoft şi Motorola.

"Pe noi ne interesează însă, în mod special în acest an, companiile "proactive" care şi-au creat deja o infrastructură IT şi pentru care nevoia de instrumente superioare de analiză este doar o condiţie a competitivităţii afacerii pe termen lung. Aceste companii înţeleg că reducerea investiţiilor în tehnologie în perioade de recesiune nu este doar contraproductivă, ci şi dăunătoare pe termen mediu şi lung. Atunci când afacerea lor scade au nevoie de capabilităţi critice, care să le permită sa-şi îmbunătăţească productivitatea. Nu recesiunea este principala lor problemă, ci timpul de reacţie la mişcările pieţei şi asigurarea veniturilor viitoare. Aceste companii lucrează pentru viitor şi nu pentru prezent. Pentru că prezentul îl au, într-o măsură mai mică sau mai mare asigurat. ", a adăugat Cezar Golumbeanu.

Portofoliul Novensys include soluţii de la cei mai importanţi dezvoltatori de soluţii pentru managementul informaţiei la nivel internaţional: soluţii ERP - Microsoft NAV, Microsoft AX, Oracle EBS, echipamente pentru automatizarea proceselor de afaceri de la Motoroala, Psion şi Zebra, soluţii pentru managementul relaţiilor cu clienţii (Siebel CRM), Soluţii BI (Targit), soluţii pentru managementul lanţului logistic (Mantis), soluţii destinate lanţurilor de magazine de retail (LS retail), precum şi soluţii pentru automatizarea proceselor (Novensys for Inventory, Novensys for Assets, Novensys for Store, Novensys for Meter Reading).

Principalele industrii în care activează compania sunt retail, distribuţie, transport & logistică şi utilităţi. De asemenea, compania oferă soluţii inteligente şi pentru alte industrii din România: telco, banking, professional services, government, automotive, financial services.

Sediul central al companiei Novensys se afla în Bucureşti, compania având alte două puncte de lucru în Cluj Napoca şi Timişoara. Novensys a încheiat anul 2007 cu o cifră de afaceri de 11,8 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb