NU TE SUPĂRA, FRATE! / MERGI SPRE VIITOR, DUPĂ CĂSUŢELE 11 ŞI 12 Lupte intestine pentru modul de conducere a PSD

Ziarul BURSA #Politică / 30 mai 2019

Luptele din cadrul forurilor de conducere ale PSD au fost aprinse după ce social-democraţii au rămas fără preşedinte, odată cu încarcerarea lui Liviu Dragnea. Printre cei nemulţumiţi, care şi-ar dori o funcţie de conducere în viitoarea structură a PSD, se numără şi Marian Oprişan, unul dintre baronii social-democraţi care are o influenţă mare în mai multe filiale ale partidului din estul şi sud-estul ţării. El nu a exclus chiar că ar putea candida atât pentru funcţia de preşedinte al PSD cât şi pentru aceea de preşedinte al ţării.

Întrebat de jurnalişti, înaintea Biroului Permanent al partidului, dacă intenţionează să îşi depună candidatura pentru cea mai importantă funcţie din stat, liderul PSD Vrancea nu a spus nici da, nici nu. Marian Oprişan a precizat: "Ştiţi cum este. Politicienii au o carieră şi au un parcurs. Eu zic că, în principiu, în raniţa fiecărui soldat poate să stea bas-tonul de mareşal. Dar nu pot să spun acum acest lucru. Vreau să ne înţelegem, nu vorbim despre prezidenţiale în acest moment". El a mai spus: "Discuţia pe Justiţie, în PSD, a încetat! În România, cei care fură de la comunitate trebuie să meargă la puşcărie. Dar pe bază de probe certe şi nu de denunţuri calomnioase".

Declaraţia lui Oprişan a stârnit o reacţie virulentă din partea senatorului Robert Cazanciuc, fost ministru al Justiţiei pe vremea guvernului Ponta. Cazanciuc a spus: "Dacă cineva crede că trecem din epoca PS Dragnea în epoca PSD Oprişan se înşeală amarnic. O să ducem partidul în istorie dacă Marian Oprişan îşi imaginează că el reprezintă schimbarea la nivelul PSD".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb