Numărul turiştilor care vin în Centrul Vechi de St. Patrick's Day este în creştere

L.A.
Comunicate de presă / 12 martie 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

St. Patrick's Day, sărbătorit în fiecare an pe 17 martie, atrage în pub-urile din Centrul Vechi de trei ori mai mulţi clienţi decât Sfântul Valentin, 1 Martie sau 8 Martie, potrivit unui studiu al pub-urilor St. Patrick, Patry Room şi Killkeny din Centrul Istoric al Bucureştiului, deţinute de Mugur Mihăescu, fostul component al trupei Vacanţa Mare. Peste 70% dintre cei care vin de St. Patrick în pub-uri sunt turişti străini, iar numărul lor creşte de la an la an, însă în ultima perioadă a început să se mărească şi numărul românilor.

"Numărul clienţilor de St. Patrick's Day în pub-urile noastre e de trei ori mai mare decât de 1 Martie, 8 Martie sau Valentine's Day. De St. Patrick oamenii vin şi se rotesc pe parcursul întregii zile, pe când de celelalte sărbători ajung doar seara. Noi încercăm să promovăm St. Patrick's Day cu o săptămână înainte de eveniment, iar în weekend vom avea formaţii, jocuri de lumini, paradă..., iar în funcţie de numărul de beri consumate dăm premii - pălării, tricouri etc. Sărbătoarea e foarte cunoscută în rândul turiştilor străini, care vin să bea bere Guinness. În alte ţări sunt parade prin centrele oraşelor, defilează comunităţile de irlandezi", a declarat Mugur Mihăescu.

De altfel, peste 70% dintre cei care merg în pub-urile din Centrul Vechi de St. Patrick's Day sunt străini - irlandezi, englezi, francezi, germani, austrieci, italieni, spanioli, israelieni etc., în timp ce de 1 Martie, 8 Martie şi Sf. Valentin, mai mult de 80% dintre cei care intră în baruri sunt români. Numărul clienţilor de St. Patrick a crescut în fiecare dintre ultimii ani cu 10%, pe de o parte, datorită fluxului din ce în ce mai mare de străini care vizitează Bucureştiul, fie că sunt oameni de afaceri sau turişti de city break. Pe de altă parte, şi românii au început să simtă gustul acestei sărbători, de la corporatişti la oameni de afaceri, bugetari sau studenţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb