Optima a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 16 milioane de lei

D.I.
Companii / 13 februarie 2018

Daniel Mereuţă, Director General Optima

Daniel Mereuţă, Director General Optima

Compania de outsourcing Optima a realizat afaceri de peste 16 milioane de lei în 2017, în creştere cu 20% faţă de anul precedent, se arată într-un comunicat remis astăzi Redacţiei.

Daniel Mereuţă, directorul general al Optima, a declarat: "Este al patrulea an consecutiv în care înregistrăm o creştere de 20-25%. Pentru 2018 vrem să păstrăm acelaşi ritm, chiar dacă suntem conştienţi că, de la an la an, devine din ce în ce mai greu să susţinem acest ritm de creştere pentru că baza de la care plecăm este din ce în ce mai mare. Chiar dacă este un plan ambitios, la finele lui 2018, , vrem să atingem pragul de 20 de milioane de lei cifră de afaceri".

Reprezentanţii companiei precizează: "Anul trecut s-a pus accentul pe dezvoltarea serviciilor de vânzări, inclusiv vânzări directe. Pentru anul 2018, Optima îşi propune diversificarea portofoliului de clienţi şi a serviciilor oferite, dar şi abordarea altor industrii".

Referitor la activitatea derulată în 2017, Daniel Mereuţă a afirmat: "Au fost situaţii în care am început să lucrăm pentru un client pentru un anumit serviciu de business, spre exemplu vânzări, iar apoi ne-am diversificat activităţile pentru acelaşi client. Vrem să ne îndreptăm spre un omnichannel în ceea ce priveşte serviciile pe care le oferim clienţilor, inclusiv prin zona digitală. Creştem pentru că avem capacitatea si resursele să o facem şi suntem prezenţi, pe lângă biroul din Bucureşti, în alte două oraşe aflate în plină dezvoltare, Iaşi şi Brasov".

În ceea ce priveşte planurile pentru acest an, reprezentanţii Optima subliniază că un obiectiv foarte important este creşterea şi dezvoltarea operatiunilor din Braşov şi Iaşi, dar şi din capitală.

În acest sens, Daniel Mereuţă a menţionat: "Am depăşit deja 300 de angajaţi în cele 3 birouri, numai la Iaşi avem deja peste 130 de angajaţi şi vrem să ne dezvoltăm mai mult întrucât există potenţial. Biroul din Braşov este cel mai nou deschis, iar pentru acesta am aplicat pentru un ajutor de stat pentru crearea a 60 noi locuri de muncă până la finele lui 2018. Pe scurt, avem 4 direcţii de creştere pentru acest an: dezvoltarea colegilor noştri, cea mai importantă direcţie pentru dezvoltarea unei companii, creşterea portofoliului de clienţi şi a serviciilor oferite si digitalizarea".

Potrivit sursei citate, un alt obiectiv important amintit de companie este digitalizarea proceselor, urmând a se insista asupra dezvoltarea aplicaţiilor.

Directorul companiei, Daniel Mereuţă a precizat: "Anul acesta vrem să digitalizăm şi să eficientizăm şi mai mult procesele în companie, pentru a ne putea susţine ambiţiile de creştere. Ne pregătim să introducem aplicaţii noi, atât în zona de recrutare si training, dar şi în managementul performanţei. Suntem încă în perioada de proiectare a întregului sistem, dar suntem încrezători că astfel putem creşte mai eficient".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb