"Oracle" şi HP oferă infrastructură IT pentru IMM-uri

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 5 aprilie 2006

"Oracle" şi HP, doi jucători majori din industria mondială de IT, şi-au unit forţele pentru a propune companiilor mici şi mij-locii de la noi, o soluţie informatică flexibilă, adaptată posibilităţilor de investiţie şi, în acelaşi timp, nevoilor de creştere ale organizaţiilor. Astfel că, pentru 7500 de euro, IMM-urile din ţară pot beneficia de un server HP (seria BL 20P, cu cîte un procesor la 2.8G pe fiecare lamă, cu hard disc de 36G/72G pe fiecare lamă, o sursă de alimentare Power Enclosure) şi software de baze de date "Oracle" (10 licenţe Standard Edition One). La aceasta se adaugă, în limita stocului disponibil, un dispozitiv HP iPaq 6515, destinat managerilor IT din cadrul companiilor care achiziţionează acest pachet, pentru a putea administra serverul de la distanţă. Oferta este valabilă pînă la sfîrşitul lunii mai 2006, se arată într-un comunicat "Oracle".

Domnul Florin Drăgănescu, director de marketing la "Oracle România", afirmă: "Soluţiile informatice, cu grade diferite de complexitate, nu mai pot lipsi din < arsenalul > cu care firmele româneşti urmează să supravieţuiască şi să-şi desfăşoare activitatea pe viitor, în puternicul mediu concurenţial al Uniunii Europene. Ele sînt deja o prioritate." Oficialii companiei sînt convinşi că puterea de a controla evoluţia companiei, de anticipare a schimbărilor din mediul de afaceri şi de a răspunde rapid cerinţelor pieţei se poate cîştiga doar printr-un management performant al informaţiei şi al datelor, utilizînd o soluţie informatică solidă şi completă.

În perioada 4-18 aprilie, "Oracle România" împreună cu HP România vor fi prezenţi în patru oraşe din ţară, pentru a prezenta comunităţii locale de afaceri ultimele tehnologii şi soluţii informatice destinate întreprinderilor mici şi mijlocii, capabile să susţină dezvoltarea organizaţiilor într-un mod simplu şi eficient. Seminariile vor avea loc la Timişoara - 4 aprilie, Cluj-Napoca - 11 aprilie, Braşov - 13 aprilie şi Iaşi - 18 aprilie.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb