Orange lansează acceleratorul Orange Fab pentru start-upuri

ADI IACOB
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 16 iunie 2017

Liudmila Climoc, CEO Orange: "Vom oferi acces la tehnologiile noastre, la sisteme, atât în România, cât şi în cadrul grupului"

Orange lansează, de astăzi, un program de accelerare pentru start-upurile din ţara noastră - Orange Fab Accelerator, prin care acestea vor avea acces la tehnologiile companiei de telecomunicaţii, ajutându-le să îşi dezvolte şi testeze serviciile într-un mediu real.

Liudmila Climoc, CEO Orange România, a afirmat: "Vom oferi acces la tehnologiile noastre, la sisteme, atât în România, cât şi în cadrul grupului".

România este a 14-a ţară în care va funcţiona Orange Fab Accelerator. Reprezentanţii companiei au exemplificat programul de accelerare prin proiectul intern Orange Money, lansat anul trecut. Orange Money este un serviciu prin care pot fi realizate transferuri bancare, iar în unele ţări în care proiectul este prezent, acesta permite chiar deschiderea unor conturi.

Un alt exemplu este proiectul Smart City din oraşul Alba Iulia, unde Orange şi start-upurile lucrează împreună pentru implementarea proiectului.

Întrebată de valoarea investiţiei în programul Orange Fab Accelerator, Liudmila Climoc a explicat că investiţia iniţială constă în 200.000 de euro pentru crearea spaţiului din cadrul Tech Hub Bucureşti. De asemenea, CEO-ul Orange România a subliniat faptul că investiţia nu este una financiară, ci una tehnică, prin accesul la platformele şi tehnologiile deţinute de operatorul de telecomunicaţii.

Liudmila Climoc a spus: "Nu avem un buget exact pentru investiţii, acest lucru va depinde şi de numărul de companii care vor aplica. De mâine (n.r. astăzi) deschidem platforma online pentru înregistrarea start-up-urilor".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb