Orange România a înregistrat venituri de peste 283 milioane lei în primele trei luni din 2007

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 27 aprilie 2007

Orange România avea, la 31 martie 2007, 8,271 milioane de clienţi, în creştere cu 16,4 procente faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent şi venituri de 283,3 milioane de euro, ceea ce reprezintă o majorare cu 29,1 procente faţă de valoarea înregistrată în primul trimestru al anului 2006, informează un comunicat Orange România.

"Rezultatele financiare înregistrate de Orange România reafirmă dezvoltarea susţinută a companiei. Suntem foarte multumiţi de accelerarea ritmului de creştere a numărului de clienţi cu abonament şi de evolutia semnificativă a traficului în reţea faţă de trimestrele anterioare. În următoarele luni, Orange Romania va continua să lanseze oferte cât mai atrăgătoare pentru toate categoriile de clienţi şi va continua să dezvolte reţeaua broadband (EDGE+3G şi in curand HSDPA)", a declarat Richard Moat, CEO Orange Romania.

Separat, grupul francez de telecomunicaţii France Telecom a anunţat joi că, în primul trimestru al anului 2007, a realizat venituri consolidate de 12,844 miliarde de euro, în creştere cu 1,8 procente faţă de cele 12,616 miliarde euro obţinute în primul trimestru al anului precendent.

În acelaşi timp, marja brută de profit a grupului s-a cifrat la 4,657 miliarde euro, în creştere cu două procente faţă de aceeaşi perioadă a anului 2006, iar pe bază comparativă creşterea a fost de 0,1 la sută.

"Rezultatele reflectă performanţa operaţională a France Telecom şi strategia solidă a grupului într-un domeniu atât de dinamic. Operatorii mobili ai grupului au generat creşteri importante în special în ţările emergente. Trecerea, ieri, la brandul Orange pentru cei 900.000 de clienţi ai noştri din Republica Moldova dar şi recenta achiziţie a trei licenţe noi în Africa demonstrează hotărârea grupului de a se extinde pe aceste pieţe", a declarat preşedintele director executiv de la France Telecom, Didier Lombard.

Orange, liderul pieţei de telecomunicaţii din România, a încheiat anul 2006 cu 8,043 milioane clienţi, în creştere cu 18 la sută faţă de anul precedent, compania reuşind să obţină venituri de 1,082 miliarde euro, ceea ce reprezintă o majorare cu 24,4 la sută faţă de valoarea veniturilor la sfârşitul anului 2005.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb