ORBAN: "Există un interes mare al investitorilor pentru România"

J.P.
Politică / 14 mai 2021

"Există un interes mare al investitorilor pentru România"

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Cluj, că există un interes mare al investitorilor pentru România şi că acestora trebuie să li se asigure condiţii favorabile de investiţii, cum ar fi cele în infrastructură, conform Agerpres.

"Investiţiile publice constituie o bază pentru toate investiţiile private. România este într-un moment foarte bun, în care există un interes mare din partea investitorilor pentru ţara noastră şi noi trebuie să fim pregătiţi să asigurăm condiţii favorabile de investiţii pentru a permite practic o dezvoltare economică, o creştere a nivelului de viaţă", a spus Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă susţinută alături de miniştrii Lucian Bode şi Adrian Oros, dar şi de europarlamentarul PNL Daniel Buda, preşedintele PNL Cluj.

În context, Ludovic Orban a amintit de câteva proiecte importante care vor fi finanţate din PNRR.

"Am discutat în toate întâlnirile de proiecte importante pentru Cluj, pentru comunităţile locale. Am discutat de metrou, care este, din punctul meu de vedere, cel mai spectaculos proiect şi trebuie să ştiţi că este inclusă o finanţare importantă în Planul Naţional de Rezilienţă şi Recuperare pentru finanţarea proiectului de metrou din Cluj. Am discutat şi de alte proiecte importante, tot cu finanţare din PNRR; va exista un proiect extrem de important - modernizarea şi electrificarea tronsonului de cale ferată de la Cluj-Napoca la Episcopia Bihor. (...) Cuvântul de bază în guvernarea noastră este investiţie. Vrem să creştem constant investiţiile în România, atât investiţiile publice, cât şi investiţiile private", a precizat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Ludovic Orban a efectuat vineri o vizită de lucru în judeţul Cluj. El a vizitat câteva obiective din Câmpia Turzii şi Turda şi a avut o întâlnire cu primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc. El a fost prezent la SC Berg Banat SRL din oraşul Câmpia Turzii şi a vizitat şantierul Sălii Polivalente din oraşul Turda.

Vineri dimineaţă, el a fost prezent, împreună cu ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, la Aeroportul Internaţional ''Avram Iancu'' Cluj, cu ocazia prezentării noilor echipamente de securitate ale aeroportului, achiziţionate prin două proiecte finanţate din fonduri europene.

În cursul zilei de vineri mai are programate o vizită la fabrica de medicamente Terapia şi o întâlnire cu primarii PNL din judeţ.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Bineinteles ca exista un interes urias, bai Sica! Pt a ne lua companiile romanesti ramase, pamanturile , resursele naturale si fortza de munca, ori pe gratis, ori la preturi derizorii, dupa modelul anilor '90, evident, cu concursul vostru pt care veti fi apoi rasplatiti cu "cei 30 de arginti"!

    Fără START : fără să se bată un țăruș , fără să se bată un cui , fără drayf , fără plan = VORBE .

    e abia inceputul

    urmeaza un super-val de intrari de investitori , mult mai mare decat super-valul din 2002-2007. 

    doar sa nu fiti voi cretini si sa va dati singuri cu stangul in dreptul.  

    in rest toate piesele de puzzle sunt la locul lor, situational vorbind, pentru ce am descris mai sus.  

    Romania e extrem de fierbinte pentru invstitorii din intreaga lume.  

    Dati dovada de colaborare, predictibilitate legislativa si fiscala si flexibilitate extrema in usurarea procedurilor de investire si totul va fi bine.  

    Din : Germania , California , Togo , U K , etc infinit . Toți pun umărul să importă GUNOI . GUNOI avem peste tot . Toți știu că România e GROAPA DE GUNOI A PLANETEI . Răspund : Parlamentul și Ministerul Justiției care nu văd și nu aud ...

    Dispari batran si jegos politician. Relicva ticaloasa a trecutului.

    VIN GUNOIERII SĂ INVESTEASCĂ . ALARMĂ : ADUC OTRAVĂ ,RADIAȚII ȘI CORONA VIRUS CÂȚ CUPRINDE....!!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb