ORBAN: "Pentru mine democraţia este fundamentală"

J.P.
Politică / 6 iulie 2021

"Pentru mine democraţia este fundamentală"

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, cu privire la afirmaţia premierului Florin Cîţu referitoare la faptul că în PNL s-a ajuns la dictatură, că aceasta este o ''glumă'' şi a subliniat că pentru el democraţia este fundamentală, conform Agerpres.

"E o glumă. Pentru mine democraţia este fundamentală, şi în societate, şi în partid. Cred că în puţine perioade PNL a fost mai democratic decât în perioada în care am condus eu partidul. Dovada cea mai bună este că se pot exprima în felul acesta şi că nimeni nu păţeşte nimic. Deşi am fost sac de box pentru mulţi dintre colegii mei am mers mai departe şi am condus partidul mai departe", a spus Orban, la sediul PNL.

Premierul Florin Cîţu, candidat la preşedinţia Partidului Naţional Liberal, a afirmat, luni, că în PNL s-a ajuns "să îţi fie teamă să ai o opţiune", iar aceasta este "dictatură".

El a făcut aceste declaraţii la Conferinţa de alegeri de la Organizaţia PNL Sector 2, unde a susţinut-o pentru funcţia de preşedinte al filialei pe Monica Anisie.

"Monica, a venit rândul meu să te sprijin pe tine. Tu m-ai susţinut din primul moment în care mi-am anunţat candidatura şi aş vrea, cu permisiunea ta, să le spun oamenilor prin ce ai trecut atunci, pentru că ţi-a fost teamă să vii la acea poză, să vii lângă mine, ţi-a fost teamă de repercusiuni. Aşa am ajuns în Partidul Naţional Liberal - să-ţi fie teamă să ai o opţiune, să-ţi fie teamă să spui public că vrei să ai o opţiune, opţiunea ta. Asta nu este liberalism, asta e dictatură", i s-a adresat Cîţu fostului ministru al Educaţiei.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Câțu ăsta suferă de demonul pericolului imaginar! Un asemenea șef e un dezastru în vremuri de criză! E un fel de Iliescu la revoluție, când în loc să liniștească lumea a agitat-o cu pericole imaginare( vin mosierii, pierdem Ardealul, teroriștii trag din toate pozitiile, inarmati-va,apărați televiziunea) si așa au murit nevinovați vreo 1000 de oameni!

    Cum vede ăsta în Orban un dictator când omul e mai degrabă bleg!? 

    1. Romania se Scufunda si IOHANNIS a declansat razboiul "blitzkrieg"{razboiul fulger) in PNL pentru debarcarea lui ORBAN(la fel cum HITLER,a declansat al doilea razboi mondial)pentru aducerea in fruntea PNL, a OBEDIENTULUI CATU. Dupa ce Tara a fost predata strainilor cu romani cu tot (strainii dicteaza politica interna si externa a Tarii),vezi PNRR ,DESFIINTAREA SIIJ,POLITICA de APARARE, precum si POLITICA MEDICALA si de INVATAMANT, a venit randul schimbarii DOCTRINARE si in PNL.Pentru a-si putea atinge scopul de SUPRIMARE a LIBERTATII in Romania si alinierea PNL la standardele impuse de Straini la noua gandire NEOMARXISTA a USR-pLUS,Iohannis,trebuia sa il elimine pa Orban,care intre doua BETII,mai simteva ceva Romaneste.Asa ca,in PNL,a inceput RAZBOIUL,sub atenta SUPRAVEGHERE a lui IOHANNIS,pentru SCHIMBAREA doctrinei LIBERALE,(la fel ca si EDUCATIA SEXUALA) a COPIILOR ROMANIEI impusa de STRAINI.In acest RAZBOI,romanii,sunt niste COBAI,pe care se fac EXPERIMENTE gen MENGELE,dar mai ales DOCTRINARE cu ajutorul STRAINILOR care ocupa functii importante in ADMINISTRATIE (vezi cazul CLOTILDE si FRITZ) adusi la putere prin FURT la comanda lui IOHANNIS. II recomand domnului ORBAN sa isi depuna MANDATUL daca nu vrea sa ajunga in CELULA cu DRACNEA.!

    Intr-adevar, Sica are dreptate! Pt el, fundamentala este democratia data de sticlele de vodka!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb