ORBAN: "Semnale sunt că reuşim eliberarea Vrancei de sub Oprişan"

J.P.
Politică / 28 septembrie 2020

"Semnale sunt că reuşim eliberarea Vrancei de sub Oprişan"

Ludovic Orban a declarat duminică, după ce PNL şi USR PLUS au obţinut victorii în mai multe municipii la alegerile locale că sunt semnale că reuşesc "eliberarea Vrancei de sub Oprişan", sugerând că Marian Oprişan ar fi pierdut preşedinţia Consiliului Judeţean, conform news.ro.

"Semnale sunt că reuşim eliberarea Vrancei de sub Oprişan. Astea sunt semnalele de după rezultatele pe care le avem până în prezent", a declarat Ludovic Orban la Digi 24, enumerând mai multe oraşe în care liberalii au câştigat aşegerile locale de duminică.

El a mai susţinut că PNL a câştigat la Giurgiu, la municipiu şi cel mai probabil câştigă şi la judeţ.

"Încep prin a spune că domnul primar Robu şi-a recunoscut înfrângerea, dar nu a câştigat PSD, ci a câştigat un candidat al USR-PLUS. Am câştigat la Giurgiu, la municipiu, şi cel mai sigur câştigăm şi la judeţ. Am câştigat pentru prima oară Olteniţa, simbol, municipiul lui Ion Iliescu. E o victorie aşa simbolică. Am câştigat Bistriţa, unde a fost primar PSD. Am câştiga Ploieştiul, Aradul, am câştigat la Târgu-Jiu cu aproximativ 50%, domnul Romanescu a câştigat municipiul Târgu-Jiu. Nu avem încă rezultate de peste tot. Ele vin constant. La Constanţa aşteptăm unde e bătălia, oricum e de bine, nu e bătălia cu PSD, ci e cu un alt candidat reformator. Cam aşa sunt date pe care pot să vi le spun. Nu mă hazardez să vă dau datele până nu suntem siguri 100%. Semnalele sunt că reuşim eliberarea Vrancei de Oprişan. Acestea sunt semnalele pe care avem din datele care ne-au venit până în prezent", a adăugat liderul PNL.

El a precizat că la Constanţa - unde candidatul USR şi cel al PNL sut la egalitate, conform exit-poll-urilor - încă aşteaptă, dar că "e de bine că nu e bătălia cu PSD".

"Nu mă hazardez să dau cifre până nu ştim 100%", a explicat premierul.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Cine v-a dat semnalul, Sica? STS-ul? Au mai apasat astia pe vreun Enter si v-au mai iesit vreo 10.000 de voturi in favoarea voastra?

    1. pai cum altfel!

      nu-ti mai raspunde singur !

      Spune Vlade, că tot o dai iar cu STSul. Spuneai că STSul apasă pe butoane și ia toate primăriile Bucureștiului. Unde sunt butoanele alea? Au vărsat cafea pe ele și nu mai merg. Mai lasa-ne cu STS și fă și altceva in afara sa scrii baliverne pe aici.

      Bai "valoare", Primaria Capitalei a luat-o Plicusor care in sondaje era clar mai jos decat Firea, sectoarele 1,2,6 le-a luat de asemenea alianta Securitatii, PNL-USR, care are si majoritate in Consiliul Capitalei, inclusiv sectorul 3(chiar daca e pe persoana fizica, tot al Securitatii este prin reprezentantul ei, escrocul Negoita) si sunt aproape convins ca si cu sectorul 5 e aceeasi situatie, doar sectorul 4 nu l-au luat inca, ca sa nu bata prea rau la ochi! Asa ca, balivernele le scrii doar tu, ca sa te afli in treaba!

    si care-i vestea buna , ca o ocupati voi ?

    1. Da ! Iar alte vesti bune vor fi intrarea la puscarie a gruparilor infractionale pesediste (scuzati pleonasmul) din toata tara ! De Laura Codruta Kovesi nu scapa astia, catusele clicaie nerabdatoare...

      vedeti-va de grinda din ochii vostri mai inainte ! la tunurile date de pdl in pandemie , ce o sa mai clicaie alea de care balbai !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb