Oţelul produs de LIBERTY Galaţi este folosit în construirea podurilor peste Mureş

S.B.
Companii / 3 iunie 2020

Oţelul produs de LIBERTY Galaţi este folosit în construirea podurilor peste Mureş

Oţelul produs de LIBERTY Galaţi este folosit la podurile peste râul Mureş ale unui segment din Autostrada A10 Sebeş - Turda, potrivit unui comunicat al companiei.

"Suntem mândri că tabla groasă produsă la noi este folosită în proiecte majore de infrastructură, cum este acesta. Căutăm în permanenţă cele mai bune soluţii tehnice, logistice şi comerciale, adaptate clienţilor noştri", a declarat Bogdan Grecu, Directorul General al LIBERTY Galaţi.

În prezent se lucrează la ridicarea celor 12 grinzi metalice ale podurilor care vor traversa râul Mureş la Rădeşti şi la Sâncrai.

Podurile fac parte din Lotul 2 al Autostrăzii de 70 de kilometri A10, care va conecta autostrăzile A1 şi A3.

Uzinate la Arad, grinzile metalice au circa 115 tone fiecare şi sunt ridicate cu o macara de mare capacitate. Montarea acestora foloseşte o tehnologie specială care implică mai puţine cofraje sau chiar renunţarea la acestea.

Pentru acest proiect LIBERTY Galaţi a produs şi a livrat 3.500 de tone de tablă groasă testată ultrasonic, cu grosimi între 6 şi 80 milimetri, în nu mai puţin de 320 de formate.

Oţelul a fost contractat de către AKTOR (co-antreprenor general al lucrării) şi este utilizat de compania Retter, cea care construieşte podurile şi alte elemente de supra-structură. AKTOR este cea mai mare filială a grupului elen ELLAKTOR, cu o prezenţă internaţională în 25 de ţări în: construcţii, infrastructură, proiecte industriale şi clădiri, energie solară, exploatarea carierelor şi management de proiect.

"Cu peste 10 ani de experienţă, Retter Group - prin dezvoltarea, proiectarea, managementul şi execuţia proiectelor de infrastructură - a fost şi este un partener competent şi profesionist în implementarea condiţiilor specifice infrastructurii din România. LIBERTY Galaţi a beneficiat de expertiza şi angajamentul nostru, toate acestea concretizându-se într-un proiect de succes", se arată într-o declaraţie a clientului nostru.

Autostrada A10 este un proiect în valoare de circa 420 de milioane de euro, finanţat în proporţie de 85% din fonduri europene şi 15% de la bugetul de stat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. In sfarsit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb