OTP Bank creşte suma maximă care poate fi acordată printr-un credit de nevoi personale la 120.000 lei

Comunicate de presă / 24 august 2021

OTP Bank creşte suma maximă care poate fi acordată printr-un credit de nevoi personale la 120.000 lei

OTP Bank răspunde nevoilor clienţilor persoane fizice şi adaptează un produs cheie din portofoliul băncii. Astfel, suma maximă care poate fi obţinută printr-un credit de nevoi personale, în lei, a fost majorată de la 100.000 lei, la 120.000 lei. Valabil şi pentru refinanţare, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Experienţa oferită clienţilor noştri joacă un rol crucial în dezvoltarea unor relaţii pe termen lung, bazate pe încredere, promptitudine, calitate şi eficienţă. Ceea ce anunţăm astăzi este încă un pas în angajamentul pe care ni-l asumăm faţă de clienţii OTP Bank, în România. În continuare, avem în plan investiţii constante în dezvoltarea portofoliului de produse şi servicii oferite în sucursală şi 100% online, atât clienţilor persoane fizice, cât şi juridice", a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct, OTP Bank România.

Creditul de nevoi personale poate fi acordat pe o perioadă de maximum 5 sau 10 ani, exclusiv pentru refinanţarea creditelor acordate înainte de 8 Iulie 2020, cu o dobândă între 7,99% şi 11,99% pe an, niveluri valabile în condiţiile încasării venitului lunar în contul deschis la OTP Bank. Dobânda este fixă, se stabileşte la acordarea creditului în funcţie de profilul financiar al clientului şi nu se modifică pe toată durata creditului. Nu există comisioane pentru analiza creditului, comisioane lunare pentru administrarea creditului şi nici pentru deschiderea şi administrarea contului curent, în cazul în care deţii unul dintre pachetele de servicii de creditare, structură modulară cu opţiune Creditare sau pachet LeZero. 

Creditele de nevoi personale oferite de OTP Bank pot fi accesate atât prin intermediul sucursalelor băncii, cât şi prin www.otpbank.ro 100% online pentru clienţii noi, fără niciun drum la bancă, împreună cu pachetul de cont curent "LeZero", care include cont curent, card de debit, Internet & Mobile Banking.

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5085
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2942
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9133
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.6722

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb