PÂNĂ LA SFÂRŞITUL ANULUI "Asirom" vrea să deschidă până la zece noi sucursale

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 19 octombrie 2010

Compania "Asirom", parte a Vienna Insurance Group, intenţionează să îşi extindă reţeaua din Bucureşti cu până la zece noi sucursale şi circa o sută de agenţi până la sfârşitul anului 2010, potrivit unui comunicat de presă.

"Prin acest proiect, dorim să extindem < Asirom > în cele mai populate cartiere rezidenţiale şi de business din Bucureşti, urmând apoi să replicăm modelul la scară naţională. De asemenea, vizăm şi o întărire a echipei noastre de vânzări cu oameni cu experienţă pe piaţa de asigurări, care să treacă alături de companie în următoarea etapă de dezvoltare", a declarat Boris Schneider, director general "Asirom".

În prezent, compania are 250 de agenţi de asigurare pentru Bucureşti.

Pentru prima jumătate a anului 2010, Vienna Insurance Group a raportat o creştere de aproape 8% a valorii primelor subscrise, comparativ cu perioada similară a anului 2009, totalizând venituri consolidate de peste 4,6 milioane euro. De asemenea, profitul înainte de taxe al Grupului s-a situat la 255,6 milioane euro, în creştere cu 11% faţă de anul precedent şi în ciuda despăgubirilor acordate pentru dezastrele naturale. În România, profitul companiilor membre ale Vienna Insurance Group a fost de 14,3 milioane euro pentru prima jumătate a anului 2010, în creştere cu 18,7% comparativ cu anul 2009.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Pana acum investitiile au fost mici pt acest asigurator si cu toate acestea se afla in primii patru lideri. Odata cu aceste noi sucursale, ASIROM va urca in topul asiguratorilor din Romania.

    1. ASIROM-ul va creste in randul acestor asiguratori, odata pt ca este o firma serioasa care-si respecta clientii, iar in al doilea rand pt ca desi nu a facut investitii majore cum au facut celelalte firme, Asirom-ul este inventiv si aduce pachete avantajoase clientilor sai.

    Este firesc ca Asirom sa doreasca extinderea, o companie serioasa vine in ajutorul clientiilor ei. Care alta companie din acest domeniu al asigurarilor isi protejeaza clientii fata de eventualele neplaceri, ca in cazul Asirom-ului Pachetul RCA+CASCO scos pe piata de Asirom te scapa de neplacerea de a te "plimba" pe la alti asiguratori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb