Parcul Doraly a închiriat un pavilion retailerului Jysk

E.T.
Companii #Construcţii / 11 iunie 2019

Parcul Doraly a închiriat un pavilion retailerului Jysk

Doraly Expo Market a închiriat unul dintre cele trei noi pavilioane deschise, anul acesta, gigantului danez Jysk, potrivit unui comunicat al companiei.

Lanţul de retail va inaugura noul magazin în această toamnă, într-un spaţiu de 1350 mp, cu ieşire la DN2, pentru amenajarea căruia Expo Market Doraly a investit 1 milion de euro.

"Extinderea şi modernizarea spaţiilor disponibile pentru închiriere reprezintă consecinţa firească a dezvoltării activităţii Doraly Expo Market. În plus, numărul de vizitatori, ce a atins 3 milioane în 2018, îşi menţine tendinţa de creştere, solicitările merg către o gamă tot mai diversificată de produse, iar noi încercăm să le venim în întâmpinare, atrăgând tot mai mulţi comercianţi de marcă, aşa cum este şi Jysk", a declarat Alexandru Rusu, CEO Doraly, citat în comunicat.

Pavilionul P10, care va găzdui Jysk, face parte dintr-un efort de extindere a parcului comercial Doraly care cuprinde alte două pavilioane, P9 şi P11.

P9 este un pavilion destinat exclusiv comerţului de tip retail, cu spaţii disponibile pentru închiriere între 360 şi 2000 mp.

Investiţia totală se ridică la 5 milioane de euro pentru amenajarea celor 6.320 mp, cât măsoară pavilionul.

"Proiectul Doraly este unul important pentru piaţa actuală, mai ales dacă luăm în considerare tendinţa de dezvoltare a schemelor de retail cu preponderenţă pe structura parcurilor comerciale. Reuşita proiectului demonstrează că orice zona neacoperită încă de astfel de proiecte poate fi exploatată cu o strategie bine pusă la punct. În cazul Doraly, o componentă importantă a strategiei are la bază contextul favorabil din punct de vedere comercial creat de istoricul zonei, unul caracterizat de comerţul cu amănuntul. De altfel discutăm deja cu retaileri de volum din zona de fashion, electronice şi alimentar, proiectând pentru Doraly o acoperire consistentă din acest punct de vedere a zonei AfumaţI", a susţinut Cristina Toros, Senior Consultant, Retail Advisory & Transaction al CBRE România, citată în comunicat.

Cel de-al treilea spaţiu nou este P11, un pavilion de mai mici dimensiuni, sub 200 mp, pentru închirierea căruia se poartă deja negocieri cu o bancă, lărgind astfel gama serviciilor de acest tip oferite chiriaşilor. În acest moment, în Complexul Comercial Doraly sunt deja prezente Banca Transilvania, BRD - Societe Generale, First Bank şi Idea Bank.

Odată cu închirierea noilor pavilioane amenajate, numărul total al producătorilor, importatorilor şi distribuitorilor din parcul comercial Doraly va ajunge la aproape 600 de comercianţi distribuiţi în 37 de pavilioane, în timp ce pe platforma doraly.ro sunt listaţi 208 comercianţi şi un număr de aproximativ de 55.000 de articole expuse spre vânzare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb