Parcul Justiţiei din Timişoara va fi modernizat cu fonduri nerambursabile prin Regio-POR

Elena Deacu
Fonduri Europene / 29 aprilie 2015

Parcul Justiţiei din Timişoara va fi modernizat cu fonduri de 2,09 milioane lei (aproximativ 474.320,24 euro), din care finanţarea nerambursabilă este de 2,04 milioane lei (aproximativ 462.095,11 euro).

Astăzi, 29 aprilie 2015, a avut loc în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timişoara semnarea contractului de finanţare pentru proiectul "Modernizarea Parcului Justiţiei". Finanţarea nerambursabilă se acordă în cadrul axei prioritare 1 "Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere" şi a domeniului major de intervenţie 1.1 "Planuri integrate de dezvoltare urbană", subdomeniul "Poli de creştere", al Regio-Programul Operaţional Regional (Regio-POR).

Semnatarii contractului de finanţare au fost domnii Nicolae Robu - Primar al Municipiului Timişoara şi Sorin Maxim - Directorul general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest, Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional în Regiunea Vest.

Proiectul, ce se va desfăşura pe parcursul a 8 luni, vizează reabilitarea spaţiilor verzi şi a infrastructurii tehnico-edilitare a parcului Justiţiei în vederea creşterii confortului urban în spaţiile publice destinate agrementului şi recreerii. Astfel, prin implementarea acestui proiect, se va obţine o suprafaţă gazonată de 16.697,8 mp, 1.577 mp de alei vor fi modernizaţi, vor fi plantaţi 53 de arbori şi arbuşti şi 109.300 bulbi. De asemenea, va fi realizat un sistem de irigare pentru spaţiile verzi şi se vor achiziţiona şi monta 38 de bănci, 35 de coşuri de gunoi şi 23 de stâlpi de iluminat fotovoltaici.

Proiectul "Modernizarea Parcului Justiţiei" este cel de-al 34-lea contract de finanţare semnat de către Primăria Municipiului Timişoara, în calitate de beneficiar. Valoarea finanţării nerambursabile a celor 34 de contracte depăşeşte 86,34 milioane euro. Dintre acestea, 3 contracte de finanţare vizează reabilitarea şcolilor din municipiul Timişoara, 3 vizează reabilitatea infrastructurii de sănătate, 5 contracte de finanţare au fost semnate în vederea reabilitării a 51 de blocurilor de locuinţe din Timişoara iar celelalte 23 de contracte de finanţare au fost semnate în cadrul Polului de Creştere Timişoara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb