Parteneriat CEC Bank - Scala Assistance pentru achiziţie rapidă de roviniete în aplicaţia CEC Bank Mobile Banking

Comunicate de presă / 16 iunie 2021

Parteneriat CEC Bank - Scala Assistance pentru achiziţie rapidă de roviniete în aplicaţia CEC Bank Mobile Banking

Începând din luna iunie, rovinietele pot fi achiziţionate direct din aplicaţiile de mobile şi internet banking ale CEC Bank.. Rovinietele sunt emise prin intermediul Scala Assistance, partenerul CEC Bank în acest proiect. Astfel, utilizatorii au acces la o modalitate rapidă şi facilă pentru a achiziţiona sau reînnoi rovinietele, fără a sta la ghişee şi fără a completa date bancare, conform unui comunicat remis redacţiei.

Întregul proces de achiziţie a rovinietei în aplicaţia de mobile banking a CEC Bank durează doar câteva minute, iar plata se realizează în mod automat din contul utilizatorului, fără a fi nevoie de introducerea altor date bancare. Rovinieta se emite automat în format electronic, fiind salvată în secţiunea dedicată din aplicaţie, care serveşte şi ca arhivă pentru toate rovinietele emise în aplicaţie.

"Având în vedere contextul social în care ne aflăm, care deschide dorinţa de a călători după o perioadă lungă de restricţii, dar în care se menţine nevoia limitării expunerii sau alte contexte, este important să oferim publicului soluţii cât mai la îndemână, facile şi sigure, pentru achiziţia documentelor de drum necesare - în acest caz, a rovinietelor. Integrarea cu aplicaţia de Mobile Banking a CEC Bank este un pas important în această direcţie, care le permite posesorilor de vehicule să achiziţioneze rovinieta obligatorie extrem de rapid" - declară Radu Banzea, Director General Scala Assistance.

"Ne bucurăm că am adăugat această nouă funcţionalitate în platformele noastre de banking digital înainte de perioada concediilor. Fie că este vorba de roviniete pentru autoturisme sau pentru vehicule comerciale, de roviniete pe un an sau pe termene scurte - o săptămână, o lună sau 30 de zile-, am pus la dispoziţia clienţilor o metodă de plată rapidă şi sigură, ce poate fi accesată oricând şi de oriunde" -declară Mugur Podaru, Director Operaţiuni la Distanţă în cadrul CEC Bank.

Aplicaţia de mobile banking a CEC Bank oferă în prezent unele dintre cele mai avansate funcţionalităţi din piaţă şi are peste 120.000 de utilizatori, în creştere cu peste 100% în ultimul an.

Opţiunea de comandă a rovinietei în aplicaţie se alătură unei suite de funcţionalităţi care mai cuprinde, printre altele integrare cu ghiseul.ro pentru vizualizarea şi achitarea taxelor, impozitelor şi amenzilor, Plăţi instant şi Alias Pay (plăţi pe baza numărului de telefon) către destinatari cu conturi la bănci care au aderat la acest serviciu Transfond sau conectarea conturilor de la alte nouă bănci de top şi instituţii financiare, pentru vizualizarea soldului şi a tranzacţiilor.

Aplicaţia de mobil CEC Bank Mobile Banking este disponibilă în Google Play şi App Store. Opţiunea de achiziţie a rovinietei este accesibilă şi pe platforma web de internet banking a CEC Bank.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb