Parteneriat medical între Spitalul "Sf. Ioan" şi centrul Amethyst Radiotherapy

E.D.
Companii #Sănătate / 3 decembrie 2014

Reţeaua europeană de tratare a cancerului prin radioterapie Amethyst Radiotherapy a încheiat un parteneriat cu Spitalului Clinic de Urgenţă "Sf. Ioan" din Bucureşti, pentru renovarea a două rezerve ale secţiei de oncologie ale spitalului şi pentru analiza săptămânală a cazurilor oncologice de către mai mulţi specialişti.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, vechea rezervă a secţiei de oncologie a fost recompartimentată în două rezerve moderne, dotate cu 2 paturi fiecare, mobilier şi toate utilităţile necesare. Rezervele sunt finalizate, iar pacienţii pot beneficia de serviciile îmbunătăţite începând cu această lună. Totodată, săptămânal, o echipa multidisciplinară extinsă, formată din medici chirurgi, onco-urologi şi urologi ai spitalului, condusă de Prof. Dr. Nicolae Iordache şi medici radioterapeuţi ai Amethyst Radiotherapy, conduşi de dl. profesor Cristian Chiricuta se întrunesc în Spitalul Clinic de Urgenţă "Sf. Ioan", în cadrul şedinţelor "tumor board". În cadrul acestor şedinţe se va realiza analizarea multidisciplinară a cazurilor oncologice din spitalul "Sf. Ioan".

Pacienţii oncologici ai spitalului beneficiază încă de la începutul anului 2014 de una dintre cele mai complexe şi inovative abordări în tratarea cancerului - "tumor board", prezenţa în prestigioase institute oncologice din Germania, abordarea implementată de către spital împreună cu Amethyst Radiotherapy România, prin eforturile unite ale managementului spitalului şi ale Prof. Dr. Christian Chiricuta, director medical al centrului Amethyst.

"Conceptul presupune abordarea multidisciplinară a cazurilor oncologice, în cadrul unei comisii medicale oncologice care analizează starea medicală şi opţiunile de tratament ale fiecărui pacient în parte, tratament care să combine cu succes mai multe practici, precum chimioterapia, chirurgia, radioterapia sau hormonoterapia. Fiecare pacient este unic şi trebuie să beneficieze de strategii terapeutice personalizate, iar practică medicală a dovedit că astfel, şansele de reuşită în tratarea pacienţilor oncologici sunt semnificativ mai mari decât în cazul unei abordări clasice. Îmi doresc că aceste comisii medicale multidisciplinare să devină o practică frecvenţa în tratarea cancerelor în România", a declarat Prof. Dr. Christian Chiricuta.

"Acest parteneriat reprezintă un pas important pentru creşterea calităţii serviciilor medicale oferite şi vrem să mulţumim centrului Amethyst Radiotherapy pentru sprijinul acordat. Prin introducerea strategiei "tumor board" în practică medicală curentă, suntem mai aproape de alinierea la practicile medicale internaţionale, iar condiţiile de spitalizare îmbunătăţite vor asigura pacienţilor un grad sporit de confort. Echipa noastră oncologică este onorată să înveţe din vastă experienţă medicală a Prof. Chiricuta", a declarat Prof. Dr. Nicolae Iordache, şeful secţiei de Chirurgie, spitalul "Sf. Ioan".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb