PAUL STĂNESCU, PSD: "Pentru a arăta că are lucrurile sub control, premierul Cîţu a anunţat sfârşitul pandemiei de la 1 iunie"

S.B.
Politică / 7 aprilie 2021

"Pentru a arăta că are lucrurile sub control, premierul Cîţu a anunţat sfârşitul pandemiei de la 1 iunie"

Secretarul general al PSD Paul Stănescu a afirmat că premierul Florin Cîţu, într-un act "disperat şi iresponsabil" de a arăta că are lucrurile sub control, a anunţat sfârşitul pandemiei de la 1 iunie şi constituirea unui comitet care "ne va aduce la o viaţă normală", informează news.ro.

"Într-un act disperat şi iresponsabil de a arăta că are lucrurile sub control, premierul Cîţu a anunţat sfârşitul pandemiei de la 1 iunie şi constituirea unui comitet care ne va aduce la o viaţă normală. «Comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate» este doar un exerciţiu de imagine. Normalitatea nu o stabileşte Cîţu prin comitetul lui. Toţi specialiştii spun, fără vreun dubiu, că nu putem previziona un orizont de timp exact pentru revenirea la o viaţă socială normală. Sunt mulţi factori pe care guvernanţii nu îi pot controla şi care trebuie luaţi în considerare: gradul de vaccinare, testarea în masă, evoluţia virusului, mutaţiile lui. Ca să-şi mai îndrepte imaginea rău şifonată de măsuri aberante de restricţie, precum închiderea magazinelor de la ora 18.00, a plusat şi ne-a anunţat că gata, de la 1 iunie intrăm în normalitate", a precizat Paul Stănescu, printr-un comunicat de presă al PSD remis miercuri News.ro.

Acesta s-a întrebat de ce era necesar acest comitet interministerial şi a adăugat că prim-ministrul doar "îşi cumpără timp pentru propria sa agendă şi creează false aşteptări românilor", prin acest comitet.

"De ce era nevoie de un astfel de comitet? Adică până acum ministerele şi Guvernul nu au avut în vedere revenirea la normalitate? Nu asta este misiunea guvernului penelisto-userist? Prin comitetul acesta inutil, domnul Cîţu doar îşi cumpără timp pentru propria sa agendă şi creează false aşteptări românilor. Ce promite nu este deloc un act de responsabilitate. Faptul că nu s-a consultat nici cu useriştii, nici măcar cu colegii lui liberali, arată cât de personală îi este agenda. În spatele acestui exerciţiu de imagine stă o luptă politică internă acerbă, între liberali şi liberali, între liberali şi userişti, în funcţie de care se iau decizii politice aberante. Conflictele din interiorul coaliţiei nu aduc niciun bine românilor. Când ei se luptă pentru putere România sărăceşte", a completat Stănescu, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. "Paul Stănescu, primul TRACTORIST din istoria României care ar putea ajunge prim-ministru ?

    Paul Stănescu nu mai este vizat într-un dosar de corupție la STA Craiova în care prejudiciile ar fi de aproape 10 milioane de euro în total (circa 3,5 milioane euro un contract al CJ Olt cu ASESOFT-ul lu' Ghiță + vreo 6 milioane în folosul a două asociații sportive.)? 

    Să uitam ca : Stănescu este cel care l-a adus pe Darius Vâlcov în PSD. Și cel care l-a dus la Alexandria, la conac, să-i pupe inelul lui Dragnea? 

    Vor ieși la iveală afacerile cu frații Ciocan și cu TelDrum? Cu schemele făcute pentru a aranja licitațiile? Că marea porcărie, marea evaziune făcută de biroul de avocatură al lui Șova la Vișina, comuna de baștină a lui Stănescu, se pare că a rămas îngropată. Mai mult ca probabil se va ajunge și la mega-afacerile făcute de fiul său cu GAL-urile din Olt. Cu fondurile europene. Da, cu ferma de porci a lui frate-său, deputatul." 

    cine ține morala , ce funcție ziceți ca are in PSD ?? ..... nici nu i se potrivea o alta funcție mai "sonora" decat de "Secretar General"  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb