PAUL STĂNESCU, SECRETARUL GENERAL AL PSD: ''USR PLUS trebuie să fie raţional şi să voteze împotriva lui Cîţu, moţiunea PSD''

G.U.
Politică / 2 septembrie 2021

''USR PLUS trebuie să fie raţional şi să voteze împotriva lui Cîţu, moţiunea PSD''

USR PLUS trebuie să fie raţional şi să voteze împotriva lui Florin Cîţu, moţiunea de cenzură a PSD, susţine secretarul general al social-democraţilor, Paul Stănescu, informează Agerpres.

"USR trebuie să fie raţional şi să voteze împotriva lui Florin Cîţu, moţiunea de cenzură a PSD. Este singurul scenariu care poate pune capăt acestei crize. Altfel, intenţia lor de a iniţia o moţiune de cenzură nu este decât o răfuială la care PSD nu participă. Pentru că nu ştie cât costă pâinea, dar ştie cum se face circul, e timpul să-l trezim pe Cîţu din beţia puterii şi să meargă acasă să se odihnească", afirmă Stănescu într-un comunicat de presă.

Potrivit acestuia, "înainte de orice deznodământ al acestei mascarade guvernamentale, înainte de a mai auzi vreun argument penibil, chiar şi înainte de a pleca acasă, Cîţu să iasă public şi să le ceară scuze românilor pentru balamucul politic în care a târât România. Şi-a bătut joc de nervii, resursele şi speranţele tuturor".

"O criză guvernamentală trece, dar traiul românilor rămâne la fel de împovărat de neajunsuri. Mai grav decât acest moment este cinismul cu care a tratat viaţa românilor de când s-a cocoţat în scaunul de la Palatul Victoria. A gestionat foarte prost pandemia, iar acum valul patru ne-a prins din nou nepregătiţi. Au crescut preţurile, au scăzut şi veniturile românilor. A ratat campania de vaccinare, preocupat de campania internă a PNL. Şi-a bătut joc de pensionari, agricultori, de micile afaceri, de elevi şi părinţi, de profesori şi de medici. Toate acestea, dar şi multe altele, sunt adevăratele motive pentru care Cîţu trebuie să plece", a adăugat Paul Stănescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb