PepsiAmericas a investit 10 milioane de dolari pentru modernizarea liniei de producţie Roua

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 11 mai 2009

PepsiAmericas a investit 10 milioane de dolari pentru modernizarea liniei de producţie Roua

PepsiAmericas a finalizat o investiţie de aproximativ 10 milioane de dolari pentru modernizarea şi mărirea capacităţii liniei de producţie pentru apa minerală Roua Munţilor din fabrica de la Covasna, au declarat reprezentanţii companiei.

Investiţia în linia de îmbuteliere a apei Roua a fost finalizată recent şi anunţată în urma campaniei de repoziţionare a mărcii pe segmentul premium.

"Investiţia a fost făcută pentru a susţine repoziţionarea mărcii, de fapt, pentru a produce produsul relansat. Cu noul brand Roua, cu care am pătruns pe segmentul premium al apelor minerale, ne vom focusa anul acesta pe partea de HoReCa (n.r. hoteluri, restaurante, catering). Mizăm pe zona de consum high-end, în special pentru cluburi", a declarat brand managerul Roua Munţilor, Lucian Gavril, citat de NewsIn. De asemenea, Lucian Gavril a mai adăugat că, în România, 60% din consumul total de apă îmbuteliată este reprezentat de apa carbonatată, iar restul de 40% de cea plată. Potrivit reprezentantului Roua, în compania PepsiAmericas, acest raport a început să se regleze în ultima perioadă, consumatorii reorientându-se către apa plată. În 2007, ponderea era de 70% din consum pentru apa minerală şi restul de 30% pentru cea plată.

Marca Roua Munţilor a fost lansată pe piaţa românească a apelor minerale în anul 2004. După pătrunderea pe segmentul premium, principalele competitoare ale apei Roua pe piaţa autohtonă sunt Evian şi Vittel.

Compania PepsiAmericas a preluat în 2007 compania Quadrant Amroq Beverages (QAB), îmbuteliatorul autorizat şi distribuitor al mărcilor Pepsi, Pepsi Max, Pepsi Light, Mountain Dew, Mirinda, 7up, Prigat, Lipton Ice Tea, Gatorade şi Roua Munţilor pentru România şi Republica Moldova.

Principalii jucători de pe piaţa apelor minerale sunt Romaqua, prin brandurile Borsec şi Stânceni, European Drinks cu Izvorul Minunilor, QAB cu marca Roua Munţilor, Coca-Cola HBC România, prin apa Dorna, dar şi producători mai mici precum Bucovina, Perla Harghitei, Apemin Tuşnad şi Bibco.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb