Peste 6.000 de persoane au aplicat pentru locurile de muncă oferite de companiile PMB

G.F.
Companii / 17 noiembrie 2017

Peste 6.000 de persoane au aplicat pentru locurile de muncă oferite de companiile PMB

Peste 6.000 de persoane au aplicat pentru locurile de muncă oferite de cele 22 de Companii Municipale, în prima zi a Târgului de Joburi, anunţă Primăria Capitalei, prin intermediul unui comunicat de presă.

"Înfiinţarea Holdingului Municipal reprezintă viziunea mea despre administraţie. Este, dacă vreţi, un pariu pe care l-am făcut cu Consiliul General, cu bucureştenii, dar şi cu mine însămi. Cred cu tărie că aceasta e soluţia pentru a putea fi şi eficienţi şi riguroşi în acelaşi timp. Dincolo de criticile venite din partea adversarilor noştri, total lipsite de substanţă, oamenii văd în aceste societăţi atât soluţia pentru a beneficia de servicii publice sau comunitare de calitate mai bună şi la costuri mai mici, cât şi oportunităţi pentru carierele proprii. Numărul mare de CV-uri pe care le-am primit în prima zi ne arată cât se poate de clar că suntem pe drumul cel bun", transmite primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Dintre companiile participante la Targul de Joburi, pana la ora 16.00, cele mai multe CV-uri s-au depus la Compania Municipala Strazi, Poduri si Pasaje (600), la Compania Municipala Sport pentru Toti (470), la Compania de Dezvoltare Durabilă (367), Compania Municipala de Iluminat Public (360) sau Compania Municipala Agrement (317).

Prezent la eveniment, viceprimarul Aurelian Badulescu, a declarat la randul sau: "Oamenii sunt interesati de oferta companiilor municipale, au incredere in proiectele Capitalei, dovada fiind ca in prima ora de la deschidere s-au depus sute de CV-uri. Aceste companii se vor implica in toate problemele pe care le putem vedea la acest moment in Bucuresti: traficul, semaforizarea, parcarile si alte segmente de interes. Posturile din aceste companii se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si gaseasca un loc de munca, fie ca au studii superioare, fie ca sunt muncitori necalificati. Referitor la salarizare, totul se va desfasura gradual, in functie de rezultatele pe care compania le obtine".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb