Petrom a organizat "Ziua Porţilor Deschise" pentru studenţii din Ploieşti

Comunicat Petrom
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 14 martie 2007

Petrom încheie un parteneriat pe termen lung cu Universitatea de Petrol şi Gaze Ploieşti (UPG)

Petrom donează Universităţii un simulator pentru operaţii de foraj, intervenţii şi reparaţii la sondă, în valoare de peste 600.000 euro

Burse şi stagii de pregătire pentru studenţi

Petrom, cel mai mare producător de ţiţei şi gaze din Europa de Sud Est, a organizat în data de 13 martie 2007 evenimentul "Ziua Porţilor Deschise" la Universitatea de Petrol şi Gaze din Ploieşti. În cadrul evenimentului, studenţii şi reprezentanţii Universităţii au aflat care sunt planurile de viitor ale companiei,modul în care Petrom se va implica în viaţa Universităţii, precum şi o serie de informaţii despre divizia Explorare şi Producţie a Petrom. La eveniment au participat studenţi, profesori ai facultăţilor de inginerie petrolieră şi utilaj petrolier, conducerea facultăţii, precum şi reprezentanţi ai diviziei Explorare şi Producţie Petrom.

Werner Ladwein, membru al Comitetului executiv al Petrom, responsabil cu activitatea de explorare şi producţie : "Dezvoltarea durabilă a Petrom se bazează pe un program foarte clar de eficientizare şi modernizare, pentru care compania a alocat un buget de peste 3 miliarde de euro până în 2010. În acelaşi timp, pentru îndeplinirea obiectivelor strategice avem nevoie de profesionişti de top. UPG reprezintă pentru noi cel mai important furnizor de specialişti în domeniul petrolier şi un partener pe termen lung."

Cu această ocazie Petrom şi UPG au semnat un parteneriat care va sta la baza colaborării viitoare. Prima concretizare a parteneriatului este donarea unui simulator pentru operaţii de foraj, intervenţii şi reparaţii la sondă. Acesta oferă studenţilor posibilitatea de a lucra efectiv în condiţii similare cu cele din teren pentru a dobândi deprinderile practice necesare activităţii lor viitoare. Simulatorul pentru operaţii de foraj, intervenţii şi reparaţii la sondă pus la dispoziţie de Petrom este de ultimă generaţie şi valorează peste 600.000 euro.

Rectorul Universităţii, Dl. Vlad Ulmanu:"Colaborarea tradiţională dintre UPG şi Petrom cunoaşte o nouă etapă de dezvoltare prin semnarea acestui acord. Eforturile comune privind îmbunătăţirea pregătirii absolvenţilor se concretizează astăzi prin oferirea unui simulator ultra-modern al procesului de foraj şi, în viitor, prin abordarea unor probleme atât tehnice cât şi ştiinţifice."

Petrom a demarat o serie de proiecte prin care studenţii Universităţii de Petrol şi Gaze din Ploieşti vor putea beneficia de burse şi stagii de pregătire în cadrul companiei. Totodată, aceştia, alături de profesori ai facultăţilor de specialitate, vor fi co-optaţi în realizarea unor studii şi proiecte specifice de explorare a zăcămintelor petrolifere şi de extracţie a hidrocarburilor.

Petrom şi Universitatea de Petrol şi Gaze au avut în trecut numeroase colaborări şi se doreşte continuarea acestei tradiţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb