"Petrom" şi "Erste Bank" au lansat Programul Executive MBA al WU Executive Academy

Geanina Vodă
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 20 februarie 2007

Reprezentanţii companiilor Petrom, Erste Bank şi ai Universităţii de Ştiinţe Economice şi Administrative din Viena (WU) au lansat Romanian Executive MBA, un program al WU Executive Academy.

Cele două companii finanţea­ză împreună 30 de burse, fiecare în valoare de 35.000 euro, pentru candidaţii din ţara nostră selectaţi pentru programul Executive MBA.

Programul a început în luna decembrie 2006 şi va dura 14 luni. Acesta este destinat tinerilor cu potenţial ridicat în cariera profesională care au cel puţin cinci ani de experienţă în muncă. Studenţii vor participa la cursuri organizate în module a câte patru zile pe lună şi la o călătorie de studiu în Austria şi SUA. Programul part-time se des­făşoară în limba engleză şi se remarcă prin standardele de calitate ridicate, de nivel internaţional şi prin conţinutul educativ substanţial.

Programa de studii oferă cunoştinţe şi instrumente de o importanţă practică imediată, îmbunătăţite în mod constant prin cercetări susţinute. Facultăţi renumite şi experimentate din întreaga lume oferă participanţilor noi perspective şi concepte necesare desfăşurării unei activităţi de succes într-un mediu global.

Programul Executive MBA se plasează pe primele locuri în clasamentele internaţionale MBA. Fiind acreditat Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)şi Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA) programul se situează pe prima poziţie în ceea ce priveşte satisfacţia studenţilor, în topul Frankfurter Allgemeine Zeitung privind MBA-urile part-time în ţările de limbă germană. De asemenea, programul figurează în topul 50 al celor mai bune programe MBA din lume, alcătuit de German Handelsblatt (publicaţie germană de profil).

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb