Pfizer România are un nou Country Manager

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 3 decembrie 2009

BRENDAN S. O"BRIEN este, începând din 1 decembrie, noul Country Manager Pfizer România. Cu o experienţă de 10 ani în Pfizer, O"Brien a ocupat, anterior, timp de 2 ani şi jumătate, funcţia de Country Manager al Pfizer Slovacia.

Stanley Mendonca, fostul Country Manager Pfizer Romania, încă din 2006, devine Country Manager pe o regiune importantă din Europa Centrală şi de Est care cuprinde 16 ţări.

"Sunt sincer onorat pentru misiunea oferită în cadrul Pfizer Romania. Aici voi avea ocazia de a-mi folosi experienţa acumulată în Slovacia, o ţară cu o evoluţie economică relativ similară României. Este o reală plăcere să lucrez cu o echipă de excepţie cum este echipa Pfizer Romania. Am convingerea că împreună vom reuşi să ne îndeplinim misiunea de a raspunde varietăţii de nevoi medicale ale pacienţilor români într-o manieră inovatoare, care să îmbine responsabilitatea socială cu creşterea accesului de care pacienţii au nevoie.", a declarat BRENDAN S. O"BRIEN, noul Country Manager Pfizer Romania.

Experienţa lui Brendan S. O"Brien în Pfizer începe în 1999 când ocupă funcţia de Senior Manager, Strategic Support, Pfizer PPG UK & Irlanda. În 2001, a preluat funcţia de Senior Marketing Manager Pfizer PGP UK & Irlanda în Walton Oaks, Marea Britanie. O"Brien a coordonat o echipă de 50 de oameni ca manager al grupului de Customer Marketing & Business Support. Timp de 3 ani, între 2004 şi 2007, ocupă funcţia de Business Development Director în cadrul Pfizer PGP CEER - iniţial în Karlsruhe, Germania şi, ulterior, în Bruxelles, Belgia. În această poziţie, O"Brien s-a ocupat de managementul departamentelor de Marketing, Business Development, Planning şi Access al reprezentanţelor Pfizer din 27 de ţări membre UE.

Brendan deţine un Master în Business Administration (MBA) şi este membru al Consiliului Director al Camerei de Comert Americane din Slovacia.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb