Philips lansează playerele audio video flash GoGear Ariaz pe piaţa românească

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 martie 2009

Philips lansează în România gama de audio video playere flash GoGear Ariaz. Aceastea sunt dotate cu tehnologia FullSound, patentată Philips, şi căşti de înaltă definiţie, pentru a oferi o performanţă audio excepţională. Philips GoGear Ariaz permite descărcarea filmelor direct de pe internet. Sunt dotate cu tuner RDS FM prin care se pot memora până la 20 de canale şi au microfon încorporat pentru înregistrări radio şi vocale direct în memoria internă. Prin GoGear Ariaz, Philips introduce tehnologii de vârf la playerele din categoriile de mijloc. Playerele vor fi disponibile pe piaţă în variantele de 4, 8 şi 16 GB capacitate memorie încorporată, respectiv modelele SA1ARA04K/02 - 4GB, SA1ARA08K/02 - 8GB, SA1ARA16K/02 - 16GB.

Tehnologia FullSound restabileşte detaliile sonore ale fişierelor audio-video comprimate şi egalizează nivelul audio al pasajelor prea zgomotoase.

Designul special al căştilor asigura o potrivire perfectă şi confort în mişcare. Turbo Bass optimizează performanţa basului care devine mai profund şi mai puternic. Cele trei pernuţe siliconate pentru urechi, de dimensiuni diferite şi interschimbabile, asigură atât un confort deosebit, cât şi o izolare sonoră excepţională, pentru a garanta ascultarea melodiilor preferate fără interferenţele zgomotului ambiental.

Înalta tehnologie cu care sunt dotate playerele Philips GoGear Ariaz este compactată într-un format de numai 66x43x12 mm, care include un ecran color de 2", capabil să redea cele mai precise detalii ale fişierelor video. Ecranul redă toate informaţiile aferente piesei ascultate în 6 rânduri de text, completate de grafica abumului respectiv. Mai mult, dimensiunea ecranului este convenabilă pentru vizionarea filmelor descărcate direct de pe internet, cu ajutorul softului furnizat. Navigarea este rapidă şi uşoară datorită unui sistem de control intuitiv, dotat cu o tastă de navigare uşor manevrabilă.

Royal Philips Eletronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, concentrându-şi activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb