PIN lansează un atac dur la adresa lui Videanu

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 27 iulie 2007

PIN lansează un atac dur la adresa lui Videanu

Partidul Iniţiativa Naţională (PIN) a lansat ieri un atac extrem de dur la adresa activităţii lui Adriean Videanu, ca primar general şi ca om politic, susţinând că acesta dă dovadă de "o totală indiferenţă" faţă de nevoile şi problemele bucureştenilor şi că "patronează legături de afaceri nelegitime". Vicepreşedintele PIN, Lavinia Şandru, a spus despre Adriean Videanu, într-o conferinţă de presă, că nu este interesat decât de propriile-i afaceri, care de multe ori sunt în detrimentul intereselor cetăţenilor Capitalei.

Lavinia Şandru a prezentat un raport intitulat "Primarul Adriean Videanu, între nepăsarea faţă de bucureşteni şi patronarea unor legături de afaceri nelegitime", întocmit pe baza materialelor apărute în mass-media în ultimul an şi jumătate, vizând activitatea, dar şi afacerile primarului general al Capitalei. "Adriean Videanu (...) se comportă de parcă şi-ar fi luat angajamentul în faţa românilor să aibă cele mai multe, mai lungi şi mai scumpe vacanţe pe care le-a avut vreodată vreun primar în timpul mandatului", se afirmă, între altele, în acest raport.

Vicepreşedintele PIN s-a referit şi la aşa-zisul "grup de interese" din jurul primarului Videanu, nominalizându-i, printre alţii, pe Sorin Creţeanu, Raul Doicescu şi Gheorghe Bebe Ionescu.

PIN doreşte să ştie de ce Adriean Videanu a primit în concesiune mai multe exploatări de marmură în ultima şedinţă de guvern a Cabinetului PSD, dacă cele 42 de milioane de euro pe care le plătesc bucureştenii pentru parcarea de la Gara de Nord au o bază legitimă, dacă primarul general a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a împiedica dis­trugerea Parcului Bordei sau dacă împrumutul de 500 de milioane de euro pentru borduri municipale a fost cu adevărat necesar.

Şandru a spus că raportul va fi trimis şi preşedintelui Traian Băsescu, căruia PIN i-a adresat un apel public de a se dezice "de omul pe care l-a girat, primarul general Adriean Videanu".

Lavinia Şandru a subliniat că PIN va continua demersurile de sesizare a organelor competente care trebuie să verifice în ce măsură Adriean Videanu a încălcat legea sau a prejudiciat bugetul local.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb