Planet friendly - Pas cu pas către o modă responsabilă alături de ANSWEAR

Ziarul BURSA #Miscellanea #Mediu / 1 decembrie 2021

Planet friendly - Pas cu pas către o modă responsabilă alături de ANSWEAR

Paşii mici făcuţi de fiecare dintre noi pot face o diferenţă enormă pentru planetă. ANSWEAR încearcă să fie din ce în ce mai prietenos cu mediul prin diverse iniţiative şi acţiuni conştiente.

Moda ecologică

ANSWEAR îşi doreşte să ofere varietate astfel încât oricine să îşi poată crea liber stilul, să trăiască în armonie cu sine, dar şi cu mediul înconjurător. Promovează nu doar tendinţele în modă, ci şi comportamente şi obiceiuri ce au un impact pozitiv asupra mediului. Răspunzând nevoilor clienţilor săi, care acordă din ce în ce mai multă atenţie problemei eticii ecologice a produselor, ANSWEAR îşi extinde în mod regulat gama cu mărci, haine, pantofi şi accesorii care sunt prietenoase cu planeta prin modul lor de fabricaţie, materialele folosite etc. Un lucru bun este că tot mai multe mărci renunţă la blana naturală, folosesc materiale organice sau reciclate, reduc utilizarea de substanţe nocive în procesul de producţie şi reduc consumul de apă. Pentru a facilita căutarea produselor în spiritul sustenabilităţii, ANSWEAR a creat un filtru special "Planet friendly" pe site, datorită căruia veţi găsi lucruri care sunt prietenoase cu Planeta.

answear.LAB - brandul care oferă o garderobă etică din punct de vedere al sustenabilităţii

În 2020, ANSWEAR a creat propriul brand, answear.LAB, dedicat femeilor puternice şi încrezătoare în sine, cărora nu le este frică de schimbare. Prin answear.LAB, ANSWEAR îşi doreşte să ofere o selecţie cât mai largă de produse, făcându-le în acelaşi timp conştiente de faptul că deciziile lor în materie de modă contează. Prin haine de calitate superioară, compania îşi propune să-i facă pe clienţii săi conştienţi de ceea ce poartă şi să consolideze obiceiuri pozitive pentru mediul înconjurător. Brandul answear.LAB creează serii scurte în ediţie limitată în cantităţi rezonabile, apelând la potenţialul producătorilor locali şi concentrându-se pe materiale ecologice. În colecţiile mărcii veţi găsi bumbac certificat, in, tencel, cânepă, precum şi poliester obţinut din reciclarea plaselor de pescuit abandonate. Linia Ethical Wardrobe, care este prezentă permanent în sortimentul mărcii, a fost creată într-un mod etic - până la 90% din elementele sale constă în cel puţin 70% ţesături durabile, cât mai puţin dăunătoare mediului.

Livrare convenabilă pentru tine şi planetă

ANSWEAR se preocupă nu numai de confortul clienţilor săi, cât şi de mediu. De aceea abordează cu grijă transporturile, având ca scop să nu genereze deşeuri noi, inutile, care, în plus, pot fi dificil de reciclat. Produsele comandate vor ajunge aşadar în ambalaje certificate, obţinute în urma procesului de reciclare. Sunt folosite pungi din plastic ce conţin peste 80% material reciclat şi cutii de carton obţinute din hârtie reciclată certificată FSC MIX. Aceasta înseamnă că cel puţin 70% din deşeurile de hârtie utilizate pentru producţia lor provin din surse sigure, iar lemnul folosit este obţinut numai din păduri certificate FSC. În plus, toate produsele incluse într-o singură comandă vor ajunge într-un singur pachet - pentru a minimiza amprenta de carbon şi a reduce crearea de deşeuri inutile.

ANSWEAR crede că acţiunile în beneficiul Planetei reprezintă baza unei companii responsabile şi lucrează constant la soluţii care vor reduce cât mai mult posibil impactul industriei modei asupra mediului înconjurător.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb