POIM: Contract de finanţare în valoare de 47,5 milioane lei pentru susţinerea colectării selective a deşeurilor în Bistriţa-Năsăud

T.B.
Politică / 1 septembrie 2023

POIM: Contract de finanţare în valoare de 47,5 milioane lei pentru susţinerea colectării selective a deşeurilor în Bistriţa-Năsăud

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan şi directorul executiv ADI pentru Gestionarea integrată a deşeurilor municipale în judeţul Bistriţa-Năsăud, Cristian Marius Niculae au semnat astăzi, contractul de finanţare "Recipiente de colectare a deşeurilor pentru dezvoltarea şi modernizarea Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor din judeţul Bistriţa-Năsăud", potrivit unui comunicat al Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene. Contractul are o valoare totală de aproximativ 47,5 milioane lei, din care circa 27 milioane lei reprezintă fonduri europene din Programul Operaţional Infrastructură Mare.

"Felicit Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi toate unităţile administrativ-teritoriale care s-au asociat pentru realizarea acestui proiect care va contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de mediu şi, în consecinţă, la creşterea calităţii vieţii locuitorilor din acest judeţ. Mizăm pe eforturile fiecărui beneficiar în implementarea proiectelor mai ales acum, când ne apropiem de încheierea exerciţiului financiar multianual 2014-2020. Vă reamintesc că din suma alocată pot fi decontate cheltuieli realizate până la sfârşitul acestui an, iar România trebuie să maximizeze rata de absorbţie a fondurilor europene", a declarat ministrul Adrian Câciu, potrivit sursei citate.

"Ne bucurăm să semnăm astăzi un proiect important pentru noi, proiect ce va susţine creşterea ratei de pregătire pentru reutilizare şi reciclare a deşeurilor şi va contribui semnificativ în atingerea ţintei de reutilizare şi reciclare a 50% din cantitatea de deşeuri reciclabile (hârtie, metal, plastic, sticlă şi textile) până în 2025, de la nivelul întregului judeţ. Am găsit multă deschidere la MIPE şi vrem să continuăm relaţia de bună colaborare între autorităţile locale şi centrale", a subliniat Emil Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, conform comunicatului instituţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb