Power Net Consulting a devenit Authorized Warranty Service Provider pentru IBM

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 4 august 2009

Power Net Consulting, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii informatice integrate de pe piaţa din România, a semnat recent un contract de service cu compania IBM, devenind astfel Authorized Warranty Service Provider (AWSA) pentru aceasta.

Contractul presupune asigurarea serviciilor în perioada de garanţie pentru următoarele produse: Servere IBM xSeries, PC-uri IBM, echipamente periferice asociate IBM Xseries. Serviciile sunt destinate protejării infrastucturii IT şi sunt bazate pe sprijinul permanent al unor tehnicieni specializaţi şi pe o listă completă de piese de schimb şi componente. Acestea, împreună cu diversitatea serviciilor puse la dispoziţie de IBM, asigură satisfacerea oricăror cerinţe ale companiilor, indiferent de dimensiunea sau structura acestora.

Gabriela Laiu, Executive Manager, Power Net Consulting: "Parteneriatul cu IBM ne onorează şi reprezintă o încununare a recunoaşterii calităţilor servicilor pe care Power Net Consulting le poate oferi clienţilor săi şi nu numai. Pentru perioada următoare, unul dintre obiectivele noastre este dezvoltarea gamei de servicii oferite prin extinderea portofoliului de contracte încheiate."

Valentina Baciu, Business Partner Organization Manager, IBM România: "Semnarea contractului de service cu Power Net Consulting reprezintă o oportunitate de consolidare a colaborării dintre companiile noastre în beneficiul clientului. IBM România selectează partenerii cu care colaborează pe baza standardelor companiei. Power Net Consulting a dovedit că îndeplineşte criteriile noastre de selecţie"".

Prin contractul de service încheiat cu IBM Romania, Power Net Consulting doreşte să vină în întâmpinarea nevoilor organizaţiilor din Romania care deţin platforme hardware IBM din categoriile menţionate (fie achiziţionate direct, fie prin intermediul altor furnizori), oferind servicii specializate de garanţie, help desk sau suport tehnic on-site, bazate pe SLA (Service Level Agreement).

Înfiinţată în 1999, compania Power Net Consulting este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii informatice integrate. Serviciile companiei se adresează unui spectru larg de structuri comerciale, industriale, servicii publice, instituţii guvernamentale şi educaţionale. Aria de expertiză a Power Net Consulting acoperă aproape întreaga zonă de nevoi specifice la nivel de IT&C, de la servere, staţii de lucru, reţele, stocare date, până la solutii de management si securitate a infrastructurii. Deasemenea, prin parteneriatele cu liderii modiali din domeniul IT, Power Net Consulting pune la dispoziţia clienţilor din România pachete complete de ultimă generaţie pentru managementul eBusiness, atât din punct de vedere al echipamentelor hardware necesare, cât şi al produselor software.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb