Praktiker România lansează catalogul de decoraţiuni şi amenajări interioare

Diana Mihu
Companii / 12 octombrie 2016

Praktiker a lansat catalogul de DECORAŢIUNI ŞI AMENAJĂRI INTERIOARE. Poate fi răsfoit online, pe site-ul www.praktiker.ro, sau poate fi descărcat pe smartphone, prin intermediul aplicaţiei Catalog Praktiker Romania, disponibilă gratuit pe Appstore şi Google Play. De asemenea, acesta este disponibil gratuit şi în magazine.

În cele peste 230 de pagini ale catalogului, Praktiker pune la dispoziţie produse destinate atât micilor modificări casnice, cât şi schimbărilor majore pentru redecorarea completă a unei camere sau chiar a întregii case. Praktiker a inclus în catalog game variate de draperii, tablouri, covoare şi mici elemente de decor, dar şi articole de mobilier, gresie, faianţă, parchet şi uşi. În plus, Praktiker prezintă în catalog şi idei de amenajare, conform sursei citate.

"Decorarea casei reprezintă acel proces prin care orice casă devine «acasă», preluând, practic, din personalitatea locuitorilor ei. În catalogul de DECORAŢIUNI ŞI AMENAJĂRI INTERIOARE, clienţii care doresc să transforme sau să îmbunătăţească aspectul casei lor vor găsi produse prezentate în imagini sugestive, însoţite de detalii şi idei de reamenajare şi decorare. Este un catalog destinat atât amatorilor, cât şi profesioniştilor. Produsele prezentate în catalog pot fi comandate online, pe www.praktiker.ro, dar şi cumpărate direct din magazinele Praktiker", afirmă Isabelle Pleska, Director General Praktiker România.

Catalogul este structurat pe trei capitole, oferind informaţii detaliate cu privire la mobilier, amenajări interioare şi încălzire:

Mobilier

În capitolul destinat mobilierului, clienţii găsesc sfaturi şi informaţii utile despre cum pot alege corect un mobilier şi cum se pot inspira din culorile toamnei pentru o casă practică şi primitoare în sezonul rece.

Amenajări interioare

Capitolul dedicat amenajărilor interioare include o gamă variată de produse

în ton cu anotimpul rece: de la perdele, draperii, corpuri de iluminat, pături şi covoare până la elemente de decor (perne, vaze, tablouri).

Încălzire

În acest capitol, specialiştii Praktiker recomandă o gamă largă de sisteme de încălzire, în funcţie de dimensiunea spaţiului şi stilul preferat: de la centrale termice, boilere şi şeminee, până la accesorii precum calorifere, ţevi, robineţi sau convectori cu reglare electronică a temperaturii.

Despre Praktiker

În prezent, Praktiker are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinărit şi materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb