Presă: Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a ajuns la Kiev

A.F.
Politică / 20 septembrie

Presă: Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a ajuns la Kiev

Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen a ajuns, vineri dimineaţă, la Kiev, aceasta fiind a opta sa vizită în Ucraina, conform news.ro.

"A 8-a mea vizită la Kiev are loc în timp ce sezonul de iarnă începe în curând, iar Rusia continuă să ţintească infrastructura energetică. Vom ajuta Ucraina în eforturile sale curajoase. Am venit aici pentru a discuta despre sprijinul Europei. De la pregătirea pentru iarnă la apărare, la aderare şi la progresele privind împrumuturile G7", a scris Von der Leyen pe X.

Ea a ajuns la Kiev cu trenul.

Această vizită intervine în contextul în care Agenţia Internţaională a Energiei (AIE) a tras un samnal de alarmă cu privire la dificultăţi în alimentarea cu energie în Ucraina.

În această iarnă, Ucraina se confruntă cu "cea mai gravă provocare" energetică de la invazia rusă, în debruarie 2022, avertizează AIE.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. O fi inundatie si acolo(de arme)

    Pe langa baba asta,Ciolacu e corifeu,baba rivalizeaza doar cu ioha,ii doare in spate de problemele sinistratilor,Ucraina si Nato,sa i puna pe statele de plata di Ua,sa scutim 2 salarii mici! 

    Ursula "Pfitzer" eroina statulul de drept al UE,

    sa mori de ras , nu alta,

    astia chiar bat joc de noi  

    Ursula von der Leyen Imparateasa Bizantului si a intregii Europe unite .O sansa extraordinara de a reface Imperiul .NATO european devine forta mileniului .Israel distruge instantaneu intreg Orientul Mijlociu care nu mai poate comunica iar Europa poate face usor acelasi lucru sovietelor .Capacitatile militare europene distrug orisicare initiativa de atac .Armamentul german nu are concurenta .Submarinele germane si capacitatile de lovire impreuna cu radarele de ultima generatie sunt invincibile .Doamna Ursula ofera Ucrainei forta militara necesara .Trump este deja invins iar Europa face toate jocurile politice in SUA. Toate tintele din Rusia sunt deja cunoscute iar rachetele Taurus le pot distruge intr-un interval de citeva minute .Romania si Ucraina detin cheia apararii intregii europe. Amenintările facute de rusi la adresa Europei nu fac nici trei parale .Rusia este invinsa cu proprii ei bani obitinuti din activele existente in Occident . Kamala Harris se distanteaza rapid de Trump care cade in patima anti Israel si ne spune cum Israel nu va mai exista peste doi ani daca el nu va mai fi votat . Banii aruncati in joc vor face diferenta .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb