Prima fabrică ROCKWOOL din România, deschisă la Ploieşti

B.D.
Companii / 19 februarie 2020

Prima fabrică ROCKWOOL din România, deschisă la Ploieşti

Blue Projects a deschis prima fabrică ROCKWOOL din România, o investiţie de 50 de milioane de euro, situată pe un teren de 30 ha în Parcul Industrial Ploieşti Vest, în Aricestii Rahtivani, judeţul Prahova. Fabrica are o suprafaţă de 13.000 mp şi o capacitate de producţie de aproximativ 45.000 tone pe an, fiind cea mai mare instalaţie de acest gen din România, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

ROCKWOOL, unul dintre cei mai mari producători de vată minerală din lume, a numit Blue Projects în februarie 2018 pentru a furniza revizuirea proiectelor, asistenţa licitaţiei şi servicii de management de proiecte şi construcţii.

Radu Andrei, manager de proiect ROCKWOOL România, a declarat :."Aş dori să mulţumesc Blue Projects pentru sprijinul acordat în ultimele 18 luni. Am avut privilegiul să lucrez cu o echipă de ingineri atât de profesionistă şi muncitoare ".

Noua instalaţie a generat peste 150 de locuri de muncă în producţie şi alte 300 de locuri de muncă logistice pentru comunitatea locală. Fabrica furnizează soluţii complete de izolare pentru faţade, acoperişuri, terase, podele şi pereţi, fabricate cu materiale provenite local - vata minerală este prelucrată din bazalt, o rocă vulcanică destul de comună în România, mai informează sursa.

Blue Projects este o companie de management şi proiectare în creştere rapidă, cu experienţă extinsă în industrie. Compania a livrat cu succes o gamă largă de proiecte, de la dezvoltări imobiliare şi comerciale la instalaţii de producţie.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Astia sa spuna cumbau distrus toate fabricile de vata bazaltica din romania ( cumparate de ei si demolate) si ce "criza" de vata au provocat in 2017 sic2018. Si sa mai spuna cati bani au pentru asa zis lobby si cum fac ei ca sa impuna standarde asa zis europene. Si cum povestesc ei la toti ca doar vata e buna la termoizolatii si alte minciuni. Niste hoti adevarati

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb