Primul milion de euro din curieratul de nisă

C.P.
Ziarul BURSA #Companii / 21 mai 2008

Noua platformă de business implementată şi concepută de Octavian Bădescu, face parte din gama serviciilor de livrare în regim "next day" în sistem "money back guarantee", acesta fiind cel mai activ şi inovativ brand de servicii premium "tailor-made" al agenţiei. Proiectul - (asemenea precedentului Sameday Courier) unicat pe piaţa românească de curierat - vine în întâmpinarea nevoilor acelor clienţi care au expedierile pregătite seara târziu dar care trebuie livrate în ziua următoare la prima oră sau chiar în cursul nopţii, acesta oferindu-le acum tuturor clienţilor acces nelimitat la un pachet de servicii rar întalnit pe piaţa curieratului de nişă din ţară.

Dezvoltat după un concept simplu şi usor de reţinut "Curierat după orarul tău!", Regional Express oferă pentru Bucureşti şi alte 20 de judeţe din centrul, sudul, estul şi sud-estul ţării, posibilitatea preluării coletelor între orele 17 şi 22 şi a livrărilor a doua zi înainte de ora 07.00 sau 09.00 dimineaţa. În plus, acesta oferă posibilitatea efectuării preluărilor şi livrărilor la o oră prestabilită sau chiar în cursul nopţii, dacă este necesar.

"Pentru foarte multe companii viteza a devenit un factor critic în logistică. Din păcate, la acest moment, nu pot fi oferite acest gen de servicii generatoare de avantaje competitive strategice pentru toate zonele ţării datorită întinderii României, reliefului şi infrastructurii rutiere. Ne-am gandit însă să oferim măcar o suluţie regională la o problema generală, şi anume, livrarea chiar înainte de "prima oră" pentru expedieri predate în ziua precedentă la o oră foarte târzie. Astfel produsele pot fi la vânzare chiar de la ora deschiderii, piesele de schimb în service-uri de asemenea, iar documentele pot fi prelucrate dis de dimineaţă. Aceasta chiar şi în cazul în care expedierea ar avea loc la orele 20.00 sau 22.00 in ziua precedentă", a declarat Octavian Bădescu, Managing Partner la Active Business Solutions.

Odată cu acest nou proiect, Active Business Solutions care şi-a propus anul acesta atingerea pragului de 1 mil. Euro CA, îşi consolidează poziţia de furnizor inovator specializat de soluţii de livrare adresată şi neadresată, brand-ul Regional Express completând astfel gama serviciilor de curierat de nişă iniţiate anul trecut prin proiectul Sameday Courier, unul din cele mai cunoscute branduri de curierat de nişa din România.

La nivel european, atât serviciile de curierat naţional sau internaţional cu livrare în aceeaşi zi cat şi cele regionale în regim "next-day" însă cu livrare cât mai rapidă dar purtătoare de valoare adaugată sunt deja bine-cunoscute. Tendinţa de "comprimare" a timpului datorită în special a facilităţilor de comunicare oferite de noile tehnologii, determină însă evoluţia pieţei de curierat tradiţionale către una în care standardele privind timpul de livrare a unor expedieri fie ele şi pe distanşe lungi să se cuantifice în ore ţi nu în zile, ca în trecut.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. necesitat e

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb