Primul scaner Canon cu rezoluţie optică de 9600x9600 dpi pentru filme foto

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 24 martie 2009

CanoScan LiDE 700F oferă acanare 3-way inteligentă pentru rezultate rapide, de înaltă rezoluţie

Canon prezintă modelul CanoScan LiDE 700F, primul scaner Canon care oferă rezoluţie optică de 9600x9600 dpi pentru filme foto. Cu un design ce asigură economie de spaţiu, CanoScan LiDE 700F - care înlocuieşte modelul CanoScan 4400F - permite scanarea rapidă şi la înaltă calitate a documentelor, fotografiilor şi filmelor de 35mm. O interfaţă uşor de utilizat şi un preţ atractiv fac din CanoScan LiDE 700F un echipament la fel de potrivit pentru consumatorii individuali cât şi pentru cei din mediul de birou.

Scanări de fotografii, filme şi documente în câteva secunde

Având cea mai mare rezoluţie în rândul scannerelor Canon destinate utilizatorilor individuali, CanoScan LiDE 700F utilizează tehnologia LiDE, unică a producătorului Canon, pentru a furniza scanări la rezoluţii de până la 9600dpi. La rezoluţia foto maximă de 4800dpi imaginile pot fi captate în cele mai mici detalii şi, de asemenea, pot fi produse măriri de anvergură a imaginilor. Pentru a capta imagini de pe filme de 35 mm la o calitate superbă, de 9600dpi, CanoScan LiDE 700F include, de asemenea, un dispozitiv de prindere a filmelor.

Tehnologia LiDE asigură trecerea aproape instantanee la modul de lucru normal şi permite modelului CanoScan LiDE 700F să finalizeze scanarea la rezoluţie de 300dpi a unui format A4 full color în doar 12 secunde, asigurând o productivitate excepţională pentru utilizatori.

Subţiri, uşoare şi multifuncţionale

Tehnologia LiDE permite CanoScan LiDE 700F să se prezinte într-un design compact. Principiul de design 3-way permite utilizarea echipamentului în poziţie portrait, landscape sau la verticală, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în mediul de birou cu spaţii limitate. Un inteligent capac balama 180 grade în partea dreaptă si un flip stand accentueaza funcţionalităţile CanoScan LiDE 700F - "oriunde, în orice mod".

Puterea este livrată numai printr-o conexiune cu viteză ridicată USB la PC - eliminând disconfortul cablurilor, crescând astfel facilităţile de economie a spaţiului.

Uşor de utilizat

Design-ul subţire al lui CanoScan LiDE 700F este finisat cu patru butoane intuitive EZ, complet configurabile pentru orice necesităţi. Acestea permit utilizatorului să scaneze, copieze, să trimită documente pe email şi să creeze documente PDF, printr-o singură apăsare de buton.

Utilizatorii pot folosi modul Auto Scan pentru a scana fără a mai fi nevoie să introducă setări manuale. Materialul poziţionat în scanner este detectat şi recunoscut automat, ca fiind text sau imagine. Setările de scanare sunt în consecinţă ajustate automat, înainte ca materialul să fie scanat şi salvat în format PDF sau JPEG.

Pentru un control ridicat la cele mai înalte standarde în scanarea de imagini, CanoScan LiDE 700F include opţiunea QARE pentru eliminarea efectelor de praf şi zgarieturi întâlnite la fotografii.

Software-ul complet Canon MP Navigator EX adaugă o serie de funcţionalităţi cum ar fi editarea de fişiere PDF, funcţie de căutare, peste 15 limbi pentru OCR şi Auto Photo Fix. Un cablu USB este inclus în pachet pentru o instalare uşoara şi rapidă.

Canon Europe este o subsidiară a Canon Inc., fondată în Japonia în anul 1937. CCI este cel mai mare furnizor de echipamente digitale pentru mediile home şi office, incluzând domenii ca: foto, video, imprimante laser şi cu jet de cerneală, echipamente All-in-One, proiectoare, scanere şi maşini de fax.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb