Primul showroom Nupo din sud-estul Europei, inaugurat în România

A.V.
Comunicate de presă #Sănătate / 11 decembrie 2023

Dr. Dana Miricioiu, chirurg estetician

Dr. Dana Miricioiu, chirurg estetician

Primul showroom Nupo din sud-estul Europei a fost inaugurat la data de 7 decembrie, în Bucureşti, unde persoanele care vor să slăbească beneficiază atât de produsele Nupo, cât şi de consultanţă de la nutriţionişti specializaţi în controlul greutăţii şi gestionarea problemelor alimentare, fiind ghidaţi să îşi îmbunătăţească obiceiurile alimentare şi să îşi menţină sănătatea, potrivit unui comunicat al companiei.

Dieta scandinavă Nupo asigură scăderea în greutate, fiind săracă în calorii. Aceasta conţine proteinele, nutrienţii, vitaminele şi mineralele care au rolul de a menţine organismul echilibrat pe toată durata procesului de slăbire. Cu peste 40 de studii ştiinţifice şi 41 de ani de experienţă, dieta Nupo a fost dezvoltată în 1981, la spitalul Hvidovre din Danemarca, de Dr. Flemming Quaade, cel mai important om de ştiinţă al ţărilor Nordice, în domeniul obezităţii. Domnia sa a creat o echipă de cercetare care a inovat Dieta Foarte Scăzută în Calorii (VLCD).

Prezentă la evenimentul de lansare a showroom-ului Nupo, Dr. Mihaela Bilic, medic primar în specialitatea diabet şi nutriţie, a declarat: "Din păcate, pentru că nu avem limită la mâncare, nu avem limită la îngrăşare. În acest context, va trebui să mutăm mâncarea din sfera de emoţional-plăcere, în sfera de «am bifat o masă». Ce am admirat întotdeauna la ţările nordice este că sunt un pic înaintea noastră. Au inventat ceva extrem de practic, extrem de comod, care se adresează oamenilor care vor să simplifice relaţia cu mâncarea. Ceea ce ar trebui să reţinem vis-a-vis de obiceiuri schimbate pe viaţă este faptul că avem nevoie de foarte puţină mâncare, corpul nostru are nevoie de foarte puţină mâncare. Va deveni normalitate dieta până în 1.000 de calorii, va fi de menţinere. Trebuie să acceptăm că avem nevoie de foarte puţină mâncare şi dacă se poate, când nu avem nici timpul, nici dispoziţia necesară, nici variantele sănătoase ideale, să apelăm la o soluţie care a fost făcută cu nişte nutrienţi buni. (...) Din păcate, nu putem mânca orice ne place, oricând şi oricât, să avem şi siluetă, nici să nu îmbătrânim şi treaba asta să fie veşnică. Aşadar, relaţia cu mâncarea trebuie simplificată, iar schimbarea trebuie să fie una cu perseverenţă şi de lungă durată. Nu avem rezultate pentru că noi le vrem prea rapide, iar rezultate înseamnă de fapt schimbarea definitivă, pe viaţă, a unor obiceiuri. Aşadar, Very Low Calory Diet o să ajungă să fie normalitatea pentru că nu avem nevoie de mai mult de 1.000 de calorii pe zi şi pentru menţinere, mai ales pentru slăbit".

La rândul său, Dr. Dana Miricioiu, chirurg estetician, deţinătoarea clinicii în care se află showroom-ul Nupo, a afirmat: "CIinica Herăstrău şi Nupo România au dezvoltat, împreună, prima locaţie din Europa de Est care oferă servicii medicale integrate, în cadrul unui concept nou, unde pacienţii pot beneficia de soluţii personalizate, adaptate nevoilor şi obiectivelor fiecăruia. În showroom-ul Nupo România puteţi găsi şi testa produsele Nupo de dietă şi de menţinere a greutăţii. Aceste servicii sunt puse la dispoziţia tuturor celor care vor să aibă un stil de viaţă sănătos, un organism echilibrat nutriţional şi, deci, sănătos".

Printre efectele benefice ale dietei Nupo asupra sănătăţii se numără, potrivit sursei citate: reducerea şi normalizarea hipertensiunii arteriale şi a hipertensiunii pulmonare, normalizarea glicemiei în diabetul zaharat de tip 2, scăderea concentraţiei de acizi graşi din sânge (ex. trigliceride), normalizarea nivelului colesterolului, scăderea riscului de boli cardiovasculare, scăderea riscului de a dezvolta complicaţii în diabetul zaharat, scăderea riscului de cancer de colon şi de sân, reducerea episoadelor de apnee în somn (sforăitul), ameliorarea afecţiunilor osteo-articulare, normalizarea oxigenării sângelui.

În fiecare zi, peste 22.000 de persoane recurg la înlocuitorii de masă Nupo pentru dieta zilnică, în vederea pierderii în greutate şi a trecerii la un stil de viaţă sănătos. Produsele Nupo sunt realizate din compuşi naturali, produsele şi ingredienţii provenind exclusiv din Europa de Vest. Produsele Nupo sunt certificate de Agenţia Europeană pentru Siguranţa Alimentelor (EFSA), înregistrate la Ministerul Sănătăţii, conţin ingrediente aprobate de OMS şi sunt produse în UE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb