Probleme cu plata rovinietei în toată ţara

S.A.
Companii #Auto / 30 aprilie 2016

Probleme cu plata rovinietei în toată ţara

Sistemul ce înregistrează plata rovinietei a picat

---------

Actualizare 17:38 CNADNR: Traficul rutier la punctele de trecere de pe podurile dunărene Feteşti şi Cernavodă se desfăşoară în condiţii normale

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează participanţii la trafic că, în urma măsurilor luate împreună cu lucrătorii Poliţiei Autostrăzi, traficul rutier la punctele de trecere de la podurile dunărene Feteşti şi Cernavodă se desfăşoară "în condiţii normale, fără a fi înregistraţi timpi semnificativi de aşteptare", potrivit unui comunicat de presă.

(S.A.)

---------

Actualizare 12:40 CNADNR anunţă că nu vor fi emise amenzi până la remedierea problemei

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) transmite, pe pagina sa de Facebook, că nu vor fi emise procese-verbale de constatare a contravenţiei pentru şoferii suprinşi în trafic fără rovinetă până când defecţiunea apărută la sistemul informatic nu va fi remediată.

La aproape opt ore de la apariţia blocajului, CNADNR a confirmat că nu se poate achiziţiona rovineta şi nu se poate face plata prin SMS a taxei de pod de la Feteşti din cauza unor defecţiuni tehnice survenite la sistemul informatic.

"Informăm participanţii la trafic că astăzi, 30.04.2016, în urma unor defecţiuni tehnice survenite la sistemul informatic de emitere, gestiune şi monitorizare a rovinietei, achiziţionarea acesteia, precum şi plata taxei de trecere la podurile Dunărene (peaj), prin intermediul sistemului, sunt oprite.

Menţionăm că pe perioada în care sistemul nu funcţionează, nu vor fi emise procese verbale de constatare a contravenţiei pentru cei surprinşi în trafic fără rovinieta/peaj.

CNADNR SA va anunţa opinia publică imediat ce defecţiunile vor fi remediate şi sistemul va fi funcţional. Mulţumim pentru înţelegere!", a scris Compania pe Facebook.

(S.A.)

----------

Serverul care stochează datele nu funcţiona de şase ore, astăzi, în jurul orei 10:00, aşa încât taxa de drum nu putea fi achitată nici la benzinării şi nici prin SMS, informează Digi24.ro.

În plus, şoferii nu puteau plăti prin SMS nici taxa pentru podul de la Feteşti, ci doar direct la operator, cu bani gheaţă, la punctul de trecere.

Problema a apărut în jurul orei 4:00 dimineaţa, la sistemul informatic. Cei de la CNADNR spun că a picat unul dintre servere, astfel încât rovinetele nu pot fi achiziţionate din benzinăriile din întreaga ţară şi nici nu pot fi cumpărate cu plata prin SMS.

CNADNR încearcă în prezent să modifice sistemul informatic, astfel încât persoanele carte au trecut în această perioadă pe drumurile naţionale, pe autostrăzi, fără să poată plăti rovineta să nu fie amendaţi.

Pe drumurile naţionale există aproape 100 de camere care verifică dacă şoferul respectiv a achitat rovineta.

Nu poate fi plătită nici taxa de la Feteşti, pentru că funcţionează pe acelaşi sistem, însă cei care au drum spre mare pot să treacă totuşi fără să achite, ţinând cont că taxa de la Feteşti poate fi plătită prin SMS până la ora 24:00 a următoarei zile faţă de cea de trecere şi poate sunt şanse ca până atunci defecţiunea să fie remediată.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ACOLO SUNT MULTI DOREI SI F. MULTI 'COMBINATORI ' CARE USUREAZA STATUL DE BANI SI NIMENI NU VREA SA VADA ADEVARUL LA REALIZARI 0 BARAT LA 'SIFONARI' 10

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb