Procesoarele Quad-Core AMD Opteron optime pentru Virtualizare

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 17 septembrie 2008

AMD (NYSE: AMD) a anunţat prezenţa procesorului Quad-Core AMD Opteron în componenţa a 37 platforme produse de companiile globale OEM, dintre care nouă sunt realizate ţinând cont de capabilităţile de virtualizare. Prin lansarea a noului server blade Dell M905 PowerEdge, AMD şi Dell poate revendica singurul server x86 pe 16 nuclee capabil să suporte 11 operaţii simultane sau 66 Virtual Machines (VM) în testul de performanţă oferit de VMmark . Noul server este de acum disponibil împeună cu blade-ul Dell PowerEdge M805. Ambele servere sunt realizate în mod unic, pentru a optimiza tehnologia de virtualizare AMD-Virtualization (AMD-V) pentru performanţe de virtualizare îmbunătăţite, pentru a ajuta companiile să maximizeze valoarea centrelor de date.

"Tehnologia de virtualizare este o soluţie esenţială pentru companiile în căutarea unei soluţii care să permită crearea unui centru de date eficient şi uşor de utilizat," a declarat Patrick Patla, manager general, Server and Workstation Business, AMD. "Tehnologia procesorului nostru împreună cu noile servere Dell PowerEdge oferă o soluţie ce poate ajuta integrarea mai rapidă în industrie a virtualizării mainstream. Suntem încântaţi de faptul că din ce în ce mai mulţi clienţi beneficiază de o posibilitate de a alege mai variată în selecţionarea platformelor de virtualizare şi pot profita de performanţele de top oferite de AMD Direct Connect Architecture."

Tehnologia unică AMD Direct Connect Architecture ajută la gestionarea eficientă a memoriei şi a capabilităţilor I/O pe care serverele virtualizate care folosesc intensiv memoria le necesită, totodată simplificând problemele care apar la arhitecturile tradiţionale front-side bus. Împreună cu tehnologia AMD Rapid Virtualization Indexing, ce poate îmbunătăţi substanţial performanţele de virtualizare prin realizarea unui management eficient al memoriei în maşinile virtuale, noul server PowerEdge crează o platformă de virtualizare concepută pentru fiabilitate şi performanţă. Noul processor Quad-Core AMD Opteron integrat în linia de servere Dell PowerEdge poate suporta VMware ESXi 3.5, Microsoft Windows Server 2008 Hyper-V şi Citrix XenServer Dell Express Edition.

"Dell oferă clienţilor săi o inteligentă cale catre virtualizare, prin intermediul noului său blade şi de-a lungul portofoliului de soluţii şi servicii enterprise oferit," a declarat Sally Stevens, Director of Server Product Marketing, Dell. " Procesorul Quad-Core AMD Opteron cu tehnologia AMD-V a fost realizat pentru a atinge acest nivel de performanţe în virtualizare, în special în aplicaţiile cu cerinţe intensive de memorie."

Despre AMD

Advanced Micro Devices (NYSE: AMD) este unul dintre liderii mondiali în dezvoltarea de soluţii de procesare inovative pentru pieţele de computere, grafică şi electronice de consum. AMD s-a dedicat inovaţiei şi creşterii mondiale prin livrarea de soluţii orientate către client, echipamente care stau la baza activităţilor din întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb