Profi Weiss este vopseaua superlavabila numarul 1 în rândul profesionistilor

F.A.
Ziarul BURSA #Companii / 10 octombrie 2007

Profi Weiss a fost declarata vopseaua numarul 1 în rândul profesionistilor, conform unui studiu independent realizat de agentia de cercetari de piata A&D Consulting. Vopseaua Profi Weiss a fost dezvoltata împreuna cu zugravii profesionisti, pentru a raspunde nevoilor si dorintelor acestora. În decursul a doi ani, treizeci de zugravi profesionisti, selectionati la întâmplare din piata, au ajutat la alegerea formulei finale, testând peste 150 de versiuni de vopsea. De asemenea, pentru a demonstra calitatea de necontestat a Profi Weiss, zugravii au fost invitati sa testeze diverse vopsele puse în galeti neetichetate. Profi Weiss a fost supus testarii alaturi de cele mai bune vopsele de pe piata. Fara a sti ce marci de vopsea se afla în galeti, majoritatea zugravilor au indicat produsul Profi Weiss ca fiind cel mai bun.

Dezvoltata de düfa DEUTEK sub brandul DEUTEK Profi, Profi Weiss este o vopsea superlavabila alba cu extraputere de acoperire si foarte usor de aplicat. Este recomandata pentru toate suprafetele de baza minerale : tencuieli uzuale de var - ciment, ciment - var, gleturi de var si ipsos, placi de gips carton si beton. Vopseaua formeaza o pelicula ce umple foarte bine porii, este mata si permeabila la vaporii de apa.Sistemul recomandat de aplicare este un strat de grund Putzgrund Weiss urmat de un strat de finisaj Profi Weiss.

Gama profesionala DEUTEK Profi se adreseaza zugravilor profesionisti si firmelor de constructii, oferindu-le acestora solutii practice si eficiente, utilizând cele mai moderne tehnologii germane.

În 2006 düfa România SA a devenit düfa DEUTEK SA, o schimbare de nume care evidentiaza viziunea dupa care s-a ghidat pâna acum în afaceri: satisfacerea nevoilor consumatorilor prin oferirea de produse de calitate superioara la standarde europene, utilizând cele mai moderne tehnologii germane. Cuvântul DEUTEK provine din termenii deutsche - german si technologie - tehnologie.

Compania düfa DEUTEK SA a înregistrat în prima parte a anului 2007 o cifra de afaceri de peste 14,5 mil euro, în crestere cu 45% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Rata accelerata de crestere a cifrei de afaceri a companiei este sustinuta printr-un program de investitii, estimat pentru 2007 la 4 mil. Euro. Programul de investitii are ca scop extinderea capacitatilor de productie si depozitare si reorganizarea departamentului comercial.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb