Proiectul pilot Tulip a fost finalizat

A.C.
Companii / 11 aprilie 2017

Proiectul pilot Tulip a fost finalizat

Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MACA) a participat astăzi, la Biblioteca Centrală Universitară "Carol I", la ceremonia de finalizare a proiectului pilot Tulip, proiect de implementare a sistemului integrat de bibliotecă, realizat în cadrul parteneriatului dintre National Information Society Agency (NIA) din Republica Coreea şi Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI), potrivit unui comunicat de presă.

MACA precizează: "Proiectul pilot TULIP, rezultat din cooperarea bilaterală româno-coreeană pe componenta IT&C, are rolul de a contura noi modalităţi de diseminare a cunoaşterii într-un mod pragmatic, platforma nou creată va fi accesibilă de oriunde din lume, va facilita accesul şi mai buna gestionare a resurselor bibliotecii atât pentru utilizator, cât şi pentru bibliotecar".

Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat a declarat: "Debirocratizarea mediului de afaceri este un obiectiv al mandatului meu şi digitalizarea este o componentă a acestui demers. Proiectul finalizat astăzi este primul rezultat tangibil care dovedeşte capacitatea instituţională şi profesională atât a părţii române, cât şi a partenerilor coreeni. Vă felicit şi apreciez seriozitatea şi determinarea celor care au lucrat pentru a duce la bun sfârşit acest proiect. Este un prim pas, cred că se poate multiplica şi implementa mai departe, chiar la nivelul administraţiei pentru că, de fapt, este vorba de gestionarea informaţiei de mari dimensiuni".

La eveniment au fost prezenţi, directorul general al Bibliotecii Centrale Universitare, conferenţial universitar doctor Mireille Rădoi, directorul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică, Doina Banciu, directorul general al LG N-SyS, Joseph Won Lee precum şi membrii echipelor care au dezvoltat proiectul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb