Protest la groapa de gunoi de la Vidra

G.M.
Politică / 7 septembrie 2018

Protest la groapa de gunoi de la Vidra

Cetăţenii din comunele ilfovene Vidra şi Berceni sunt în continuare nemulţumiţi de continuarea activităţii la depozitul de deşeuri din apropiere. De aceea ei au creat un eveniment pe Facebook prin care se mobilizează pentru un miting de protest care se va desfăşura duminică, 9 septembrie, între orele 16:00 şi 19:00 în la groapa de gunoi de la Vidra.

Protestul este organizat de Grupul de Socializare Locală Vidra, iar pe pagina de Facebook a acestuia se spune: "Societatea civilă este de 10 ori mai puternică decât orice instituţie! De ce? Pentru că noi le-am creat! Le-am creat ca să ne uşurăm viaţa, traiul şi să deservească nevoilor noastre, ale oamenilor! Pe data de 9 septembrie, vom arăta tuturor cât de puternici suntem şi ce ne deranjează! Vom arăta că putem face lucrurile şi singuri, dacă nu suntem protejaţi! Vreau să fim toţi cetăţenii simpli, curaţi, fără interese ascunse, cei care aleargă zi de zi să-şi poată achita facturi şi să-şi susţină familia, cei care cred că, dacă ei muncesc, munceşte toată lumea la fel, cei care-şi fac treaba şi cred că şi-o fac şi ceilalţi la fel de bine ca ei! Dacă nu arătăm acum că putem face lucruri împreună şi că suntem solidari la astfel de încălcări, poate nu vom mai avea ocazia altă dată! GSL este alături de cetăţeni...moral şi juridic".

Despre situaţia de la groapa de gunoi de la Vidra, ziarul BURSA a publicat două articole - "Dezastru ecologic la marginea Capitalei" şi "Agenţia pentru Protecţia Mediului Ilfov: «Eco Sud nu deţine autoritate integrată de mediu valabilă»" - pe care le puteţi citi accesând următoarele link-uri: https://www.bursa.ro/?s=companii_afaceri&articol=352422

https://www.bursa.ro/?s=companii_afaceri&articol=352512

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb