PSD CONSTANŢA:  Plângerea lui Orban împotriva premierului, abuz grav

M.D.
Politică / 17 mai 2018

Liviu Dragnea (Sursa foto: Facebook)

Liviu Dragnea (Sursa foto: Facebook)

Organizaţia judeţeană Constanţa a Partidului Social Democrat consideră că plângerea penală formulată de preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, este un abuz grav, "o încercare penibilă şi jalnică de destabilizare a statului de drept, informează News.ro. Social-democraţii spun că demersul liderului liberal dovedeşte că "tentaculele statului paralel sunt ramificate, inclusiv în rândurile unei părţi a clasei politice, aservite unor interese străine de cele ale României".

PSD Constanţa a reacţionat, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, faţă de acuzaţiile de înaltă trădare aduse premierului Viorica Dăncilă.

În comunicat se arată că "Plângerea penală formulată de preşedintele PNL Ludovic Orban este un abuz grav, o încercare penibilă şi jalnică de destabilizare a statului de drept, în sensul formulării unui denunţ aberant, sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni imaginare. Doamna Viorica Dăncilă este prim ministru în funcţie al României şi are deplin discernământ în exercitarea funcţiei publice în care a fost învestită. Nimic din actele sale administrative nu reflectă acuzaţiile de < uzurpare a funcţiei publice (?!), divulgare de informaţii şi prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte preşedintelui României, în scopul ascunderii săvârşirii unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului >", se arată în comunicatul PSD Constanţa.

Reprezentanţii filialei mai susţin că plângerea este cu atât mai aberantă cu cât vizează doar începerea unor consultări şi proceduri de mutare a Ambasadei României la Ierusalim, ci nu o decizie care să intre în contradicţie cu legile ţării.

Filiala din Constanţa a mai punctat: "Demersul preşedintelui PNL dovedeşte încă o dată că tentaculele statului paralel sunt puternic ramificate, inclusiv în rândurile unei părţi a clasei politice, aservite unor interese străine de cele ale României. Plângerea este cu atât mai aberantă cu cât vizează doar începerea unor consultări şi proceduri de mutare a Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, şi nu o decizie guvernamentală care să intre în contradicţie cu legile ţării. Din păcate, constatăm că în România ultimilor ani devine o practică dărâmarea puterii politice legitim alese, prin metode ce ţin de statul poliţienesc şi nu de statul de drept, invocat atât de des de contestatarii democraţiei".

În finalul comunicatului, social-democraţii constănţeni îşi reafirmă sprijinul "ferm, total şi necondiţionat" faţă de Guvernul Viorica Dăncilă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Domnul din poza este Ludovic Orban sau un membru al PSD Constanta? Ca imi scapa numele... Nu era Mazare la Constanta???

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb