PwC România anunţă un parteneriat strategic cu Finqware

S.B.
Companii / 15 decembrie 2022

PwC România anunţă un parteneriat strategic cu Finqware

Compania de servicii de consultanţă PwC România a semnat un parteneriat strategic cu fintech-ul românesc Finqware pentru a sprijini departamentele financiare să îşi optimizeze procesele interne cu ajutorul tehnologiei open banking.

PwC România va include soluţiile Finqware în portofoliul său de servicii de automatizare pentru a acoperi cererea tot mai mare din partea companiilor pentru soluţii de gestionare eficientă a lichidităţii bancare, reconcilierea conturilor în timp real şi managementul trezoreriei.

"PwC România vrea să-şi îmbunătăţească permanent portofoliul cu soluţii digitale cu impact direct şi clar în rapoartele financiare ale clienţilor săi. Iată de ce aşteptăm cu nerăbdare să implementăm acest parteneriat pentru că platforma FinqTreasury are un mare potenţial de a ajuta clienţii noştri să valorifice proiectele de transformare digitală", a declarat Gabriel Voicilă, Partener de Tehnologie, PwC România.

"Colaborarea cu PwC România este foarte importantă pentru Finqware, deoarece oferă acces la clienţii care lucrează deja cu cei mai buni consultanţi pentru a-şi defini şi implementa strategiile digitale. Suntem optimişti că această alianţă va fi fructuoasă pentru a ajuta companiile să dobândească eficienţă în operaţiunile financiare, ajutându-i pe experţii financiari să se concentreze pe luarea deciziilor şi nu pe manipularea foilor de calcul", a declarat Cosmin Cosma, co-fondator şi CEO la Finqware.

Prin intermediul platformei FinqTreasury, un hub de date bancare deschise pentru companii, Finqware este poziţionată în mod unic pentru a deveni soluţia preferată de gestionare a numerarului în timp real pentru companiile medii şi mari din Europa. Autorizată ca instituţie de plăţi financiare, care operează în 30 de state din spaţiul economic european, Finqware oferă atât informaţii despre conturi, cât şi servicii reglementate de iniţiere a plăţilor, pentru ca firmele să opereze în timp real cu conturile lor între bănci, entităţi sau ţări. Companii precum Nepi Rockcastle, MedLife, SelfPay şi Poşta Română au ales deja Finqware ca furnizor pentru implementarea strategiilor digitale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb