RADU MIHAIL: "Diana Şoşoacă atinge recorduri de lipsă de bun simţ în acţiunile unui parlamentar"

G.B
Politică / 15 decembrie 2021

Radu Mihail (sursa foto: Facebook)

Radu Mihail (sursa foto: Facebook)

Liderul grupului USR din Senat, Radu Mihail, a susţinut, astăzi, că orice derapaj de comportament al unui parlamentar trebuie sancţionat, iar Diana Şoşoacă a atins "recorduri de lipsă de bun simţ" în acţiunile sale, potrivit Agerpres.

"Este un fenomen pe care îl observăm de la începutul legislaturii în Parlament. Cred că atinge recorduri de lipsă de bun simţ în acţiunile unui parlamentar şi evident că trebuie sancţionat orice derapaj. În ceea ce priveşte interacţiunea dezastruoasă cu cetăţenii ai altor state, ajungem să fim traşi de mânecă de către parteneri europeni. Este regretabil. Din fericire pentru noi, însă, sunt convins că cetăţenii italieni îi cunosc pe români şi din alt unghi", a afirmat Radu Mihail, la Senat.

Senatoarea Diana Şoşoacă a avut vinerea trecută un conflict cu o echipă de televiziune din Italia pe fondul întrebărilor adresate, în urma căruia a sunat la 112. În acest context, soţul senatoarei, Dumitru Silvestru Şoşoacă, este urmărit penal de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub control judiciar, pentru ultraj, el fiind acuzat că a lovit un poliţist.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. cine vorbeste , un userist dezgustator , adusi la putere prin frauda sa saboteze Romania . crapa-v-ar samanta !

    1. Bai MIHAIL CAINE de CIRC.Chiar daca SOSOACA a sarit uneori peste buna cuviinta pe care trebuie sa o aibe o femeie,nu trebuie mai CATELUSULE sa le pupe picioarele la Italieni asa cum o faceti voi astia de la USR de lingeti strinii prin partile moi chiar daca ei,nu sunt prietenii,ci,dusmanii romanilor.Cearta dintre "tiganca" sosoaca si "tiganca",BUCII sau GUCi,italianca,scandalul este apropuiat de "TIGANIADA" lui Ion Budai Deleanu.Voi astia de DRIAPTA(neofascisti),ati sarit imediat la beregata lui Sosoaca in timp ce Italienii,mai aveau putin si declarau RAZBOI Romaniei ca Sosoaca a atentat la "viata","tiganci" lor.Presa din romania,plina de "deontologi sluti la suflet",au sarit in sus de 5 metrii,ca vezi doamne,Sosoaca a atentat la "onoarea",tigancii italiene.Ba mai mult,ca sa nu cumva Italia sa declare RAZBOI ROMANIEI, Guvernul Romaniei sa UMILIT si el si a sarit sa apere "bruneta" italiana.Intreb. Oare Serviciile noastre au fost straine de descinderea desantului italian in biroul lui Sosoaca.? EU,cred ca descinderea,a fost pregatita atent atat de serviciile romanesti cat si de cele straine,ca prea le-a demonstrat Sosoaca faptul ca SERU COVID,este o APA de PLOAIE platita scump de romani pentru a le umple buzunarele strainilor si a decidentilor Romani. Si eu m-am vaccinat,in speranta ca nu am sa ma imbolnavesc de Covid. Observ insa ca,TARILE care au cel mai mare numar de VACCINATI,sunt plini de OMICCRON,deci Sosoaca trebuie pedepsita exemplar,chiar daca are ,poate dreptate.!

    Ne meritam astfel de panarame gen Sosoaca. Daca nu stim sa alegem dintre multimea de partide ... Asta spune si ce fel de oameni au fost la vot.

    1. Credeam ca zici de panaramele usr iste care au facut numai circ pana acum,ei nu au dreptul sa comenteze sau sa judece pe nimeni deoarece au facut si fac mai rau caSosoaca

      nu va obliga nimeni sa va placa Sosoaca , stati cu muhaiele voastre pe care cu siguranta le meritati , lingatori de clante straine !

      Nu trebuie sa ne placa Sosoaca sa realizam ca jurnalista este mai panarama decat Sosoaca

    antipatica fiinta , mai era unul la fel parca alecsandrescu il chema , stingeam automat tv cand aparea .

    Ce ingramadeala de sputnici pe aici.

    Îmi displace Șoșoacă, atitudinea, circul și limbajul dânsei.

    Însă în situația asta, Șoșoacă are perfectă dreptate: când proprietarul unui spațiu te roagă să te legitimezi, te legitimezi. Când te roagă să ieși afară, atunci ieși afară. Ca jurnalist, nu intri într-un spațiu privat și începi să filmezi când proprietarul îți spune să ieși afară! E inadmisibil!

    Radu Mihail, ca majoritatea useriștilor e o biată coadă de topor, un patrocle de companie care face instant aport la orice comandă venită de la o ambasadă în afară. Ham, ham - spune Radu Mihail în timp ce dă din coadă. 

    1. noroc ca sosoaca si nu e coada de topor ci chiar dimpotriva este considerata o personalitate a anului, de catre sputnic

      Personalitatea anului nu este primarul usr care statea la brat cu ambasadorul Rusiei

      Frustrant, dar trebuie sa acceptam ca altii au facut mai mult.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb