RADU MIHAIU: "Supercom ne dă în judecată la fiecare pas"

A.B.
Politică / 11 martie 2021

"Supercom ne dă în judecată la fiecare pas"

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu a declarat că Supercom a cerut suspendarea hotărârilor consiliului local care introduc noul sistem de gestionare a gunoiului, însă instanţa a respins cererea respectivă, transmite News.ro.

"Imperiul contraatacă, dar loveşte pe lângă. Supercom ne dă în judecată la fiecare pas. Au cerut suspendarea hotărârilor consiliului local care introduc noua filosofie de gestionare a gunoiului. Ar fi vrut să rămână totul ca până acum, că le mergea tare bine. Însă instanţa a zis nu şi le-a respins cererea. Mergem înainte", a scris Radu Mihaiu joi pe Facebook.

Edilul Sectorului 2 preciza pe 19 februarie că reprezentanţii Curţii de Apel Bucureşti s-au pronunţat în procesul privind actul adiţional din contractul cu Supercom.

"Curtea de Apel Bucureşti s-a pronunţat în procesul privind actul adiţional numărul 62 din contractul cu Supercom. Sună benign şi plictisitor, dar această decizie are implicaţii majore.

Primul efect e că rămâne valabilă exclusivitatea Supercom-ului în Sectorul 2. Sunt multe argumente pro şi contra acestui fapt, dar deciziile judecătoreşti se execută, nu se discută. Fie că ne convine, fie că nu, până nu se va finaliza o nouă licitaţie, vom rămâne cu acest operator de salubritate.

Al doilea efect e că din acest moment avem opţiunea să încheiem acte adiţionale noi, în litera legii. Tarifele la care lucrăm acum pot fi incluse în contract, astfel încât noul sistem să fie bătut în cuie. Putem adăuga la planul de curăţenie străzile noi sau aleile care nu au fost cuprinse la ultima actualizare, astfel încât să putem igieniza întreg sectorul. Putem corecta anomalii precum costul prohibitiv pentru spălarea străzilor. Putem inclusiv să adăugăm operaţiuni noi, dacă avem nevoie.

Nu e o lume perfectă, dar măcar acum ştim clar cu ce instrumente lucrăm. Ne vom folosi de ele să actualizăm serviciile de salubrizare, de data aceasta în interesul cetăţenilor!", scria atunci Mihaiu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Îmi pare rău că a ieșit primar dl Mihai la sectorul 2. Practic mai mult a încurcat lucrurile cu supercom, a anulat taxa habitat ca să pună anul acesta o taxa mai mare de gunoi. Este sigur ca pana pe 30 iunie supercom nu o sa facă contracte cu asociațiile de proprietari și atunci o sa fim obligați sa plătim 21,50 de persoana cred ca asta se dorește.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb