Radu Oniga este noul director general al HORNBACH în România

T.B.
Companii / 29 februarie

Radu Oniga, noul director general al HORNBACH în România

Radu Oniga, noul director general al HORNBACH în România

La începutul noului an financiar al HORNBACH, la 1 martie 2024, domnul Radu Oniga va prelua funcţia de director general al HORNBACH în România, se arată într-un comunicat al HORNBACH, remis redacţiei. El îi succedă domnului Mugurel-Horia Rusu, care a deţinut funcţia de director general începând din 2005. În România, HORNBACH Baumarkt AG operează în prezent nouă magazine de materiale de construcţii şi grădinărit cu Drive In, precum şi magazinul online hornbach.ro, conform sursei.

Radu Oniga (43 de ani) este cetăţean român şi a studiat în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti (secţia cu predare în limba germană), arată datele comunicatului. A lucrat apoi ca achizitor de produse non-food în cadrul unei companii internaţionale. În 2006, s-a alăturat companiei HORNBACH în calitate de angajat în domeniul achiziţiilor (achizitor) pentru gama de produse din lemn, materiale de construcţii şi prefabricate. În 2017, a preluat conducerea regională a Departamentului e-business şi, în această calitate, a jucat un rol-cheie în impulsionarea dezvoltării magazinului online din România şi a digitalizării modelului de afaceri, transmite compania.

Potrivit comunicatului, "Radu Oniga va continua dezvoltarea cu succes în România datorită experienţei sale de mulţi ani. Suntem încântaţi că am găsit un coleg atât de implicat şi experimentat pentru această sarcină importantă", a declarat Jan Hornbach, membru al Consiliului de Administraţie al HORNBACH Baumarkt AG, responsabil pentru companiile naţionale europene.

Mugurel-Horia Rusu, a cărui carieră la HORNBACH a început în Austria, în 1996, a contribuit la înfiinţarea filialei din România. El a condus pe plan local magazinele HORNBACH, primul fiind deschis în Bucureşti în anul 2007, precizează sursa. În urma transferului de responsabilitate către Radu Oniga, Mugurel-Horia Rusu va continua să sprijine Grupul HORNBACH cu expertiza sa în calitate de consilier, adaugă sursa.

Conform datelor transmise de companie, "Mugurel-Horia Rusu a fost un manager formator pentru colegii din compania noastră naţională timp de peste 18 ani. A fost foarte activ pe plan operativ şi a impus HORNBACH ca partener de încredere pentru proiecte şi în România. Apreciem angajamentul său pentru dezvoltarea pozitivă din România şi îi mulţumim din toată inima pentru aceşti ani de succes", a spus Jan Hornbach.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. cand dedeman avea "Specula" astia de sus vindeau cu respect!

    bravo! 

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb