RAMONA IOANA BRUYNSEELS, MESAJ PENTRU ORBAN:  "Promisiunea unui ajutor bănesc familiilor rudelor celor decedaţi la Piatra Neamţ nu va putea să le cumpere tăcerea"

J.P.
Politică / 16 noiembrie 2020

 "Promisiunea unui ajutor bănesc familiilor rudelor celor decedaţi la Piatra Neamţ nu va putea să le cumpere tăcerea"

Liderul umanist Ramona Ioana Bruynseels, candidat pentru Senatul României din partea PPU (social-liberal), califică drept nepotrivite promisiunile premierului Ludovic Orban privind acordarea unui ajutor bănesc familiilor celor decedaţi în incendiul de la Piatra Neamţ, la mai puţin de o zi de la tragedie. Chiar dacă ajutorul pentru aceste familii îndurerate este firesc, gestul politicianist al premierului nu va face decât să îi jignească pe cei vizaţi, spune Ramona Ioana Bruynseels, se arată într-un comunicat trimis redacţiei.

"Aud cu surprindere că premierul a promis un ajutor bănesc rudelor celor decedaţi la Piatra Neamţ. Domnule premier, chiar credeţi că era potrivit la nici 24 de ore de la producerea acestei tragedii să veniţi cu promisiuni de ajutor bănesc? Dumneavoastră ştiţi ce este în sufletul acelor oameni, vă daţi seama prin ce durere trec ei acum că au pierdut oameni dragi, care s-au dus în acel spital ca să fie făcuţi bine? Dumneavoastră vă daţi seama că această promisiune nu face decât să ridice furia şi supărarea oamenilor?", transmite Ramona Ioana Bruynseels.

Conform sursei citate, ajutorul bănesc promis rudelor ar fi fost mai bine investit în Sănătate, iar furia oamenilor nu poate fi temperată cu bani, elocvent fiind exemplul din 1989, când Nicolae Ceauşescu a promis măriri de pensii şi salarii, pentru a calma poporul.

"De ce nu aţi investit aceşti bani pe care îi promiteţi acum în sistemul sanitar, în aşa fel încât oamenii să nu ardă de vii în spitalele din România, în care merg să se însănătoşească? De ce nu aţi dat voie sistemului să funcţioneze aşa cum ar fi trebuit, aşa cum au cerut atâţia doctori din România în ultimele săptămâni? De ce acum veniţi şi credeţi că banii acoperă durerea? Credeţi că banii îi vor face pe aceşti oameni să tacă? Credeţi că banii ne vor face pe noi ceilalţi să tăcem? Nu domnule prim-ministru, nu putem tăcea, pentru că este prea multă durere. În această ţară a mai fost cineva în 1989 care a încercat să scape de revolta oamenilor şi să îi calmeze pe aceştia promiţându-le 100 de lei mărire de salariu. Ei bine, nu a reuşit, domnule prim-ministru. Şi nici dumneavoastră nu veţi reuşi prin astfel de promisiuni. Daţi bani oamenilor şi ajutaţi-i, dar nu ieşiţi la nici 24 de ore cu astfel de promisiuni mârşave", a mai spus Ramona Ioana Bruynseels.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. cand esti no name aplici schema sa deturnezi un minum ajutor de bun simt si sa-l transformi in castig senatorial in speranta sa fii sustinuta de cei ce sunt impotriva oricarui gest de bun simt si solidaritate si care au atacat , sabotat pe toate fronturile si zadarnicit toate initiativele si regulile de respectat pentru prevenirea raspandirii infectarii in masa .

    nu meritati altceva decat dispret si ignor public indiferent ca faceti pe blondele si pretindeti ca nu aveti nici o vina cand iesiti cu astfel de mizerii .

    Constatam ca autorul moral nu are nici o judecata in zilele noastre si nici unul nu a fost condamnat si executat ca Ceao fiindca au avut grija ulterior sa se scoata pedeapsa capitala sa 'scape turma" asta de hiene flamande cu chip frumos ce va afisati peste suferinta oamenilor sa va faceti numarul de indobitocire in masa .  

    Cand te asociezi cu unul ca Voiculescu dpmdv nu ai ce sa transmiti tu cuiva ceva.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb