RAP Tronic Process Engineering achiziţionează compania Kogaion

D.T.
Companii / 20 aprilie 2023

RAP Tronic Process Engineering achiziţionează compania Kogaion

Compania de inginerie RAP Tronic Process Engineering a înregistrat în 2022 o cifra de afaceri de 11 milioane euro, potrivit unui comunicat remis redacţiei. Pe fondul acestei evoluţii, RAP Tronic achiziţionează compania Kogaion, specializată în proiectarea şi construcţia de sisteme pentru purificarea apei, dedicate industriei farmaceutice.

Potrivit comunicatului, Kogaion a fost achiziţionată integral de RAP Tronic Process Engineering, urmând ca din punct de vedere al activităţii cele două companii să funcţioneze sinergic în funcţie proiectele din prezent şi noii clienţi.

RAP Tronic Process Engineering furnizează soluţii complete de management de proiect şi inginerie de proces la cheie, având experienţă în industriile curate precum alimentară, a băuturilor sau chimică. În 30 de activitate, RAP Tronic Process Engineering a realizat proiecte complexe, de la construirea unor fabrici complete în regiune, pentru industria snacksurilor, până la livrarea de linii complete tehnologice în EMEA şi America centrală, arată sursa.

Kogaion proiectează şi construieşte sisteme complexe de producere, stocare şi distribuţie a apei purificate pentru industria farmaceutică, colaborând cu majoritatea marilor producători din industria Pharma românească.

"Mă bucur să putem integra know-how-ul de afaceri a profesioniştilor de la Kogaion. Cu ajutorul lor completăm oferta de proiecte şi servicii de inginerie în domeniul apei purificate şi ne maximizăm prezenţa în industria farmaceutică, cu perspective pozitive. Am încredere că vom creşte impactul calitativ al activităţii noastre pe toate categoriile de clienţi, prin îmbinarea cunoştinţelor şi experienţei dintre RAP Tronic Process Engineering şi Kogaion. Cele două afaceri sunt complementare şi se vor sprijini reciproc", declară Sorin Gherghel, director general RAP Tronic Process Engineering.

"Noi ne-am propus şi am reuşit să devenim unul dintre cei mai performanţi constructori mondiali de sisteme de producere, stocare şi distribuţie apă purificată pentru industria farmaceutică. Reuşita noastră se datorează implicării de întregului colectiv Kogaion şi ambiţiei de a fi întotdeauna cu un pas înaintea concurenţei. Din acest motiv produsele şi serviciile firmei noastre sunt alese de cei mai importanţi juc ători din industria farmaceutică din România. Prin preluarea Kogaion de către RAP Tronic, gândurile noastre se îndreaptă către cucerirea pieţelor externe. În situaţia actuală, tot colectivul de specialişti Kogaion rămâne profund ataşat ideii de îmbunătăţire permanentă a proiectelor aflate în lucru şi de pregătire a noii generaţii de ingineri şi tehnicieni care să ducă mai departe realizările noastre", precizează Mihai Maxim, Project Manager Kogaion.

"Vom valorifica acest parteneriat pe toate coordonatele de business, generând, de asemenea, o nouă sinergie în comunicarea soluţiilor, competeneţelor şi know-how-ului oferite de RAP Tronic Process Engineering şi Kogaion. Misiunea de a promova solid şi eficient oportunităţile de business generate în rândul partenerilor ambelor companii devine astfel o strategie de marketing, ce trebuie aliniată în mod adecvat la planul de afaceri pe termen mediu şi lung", explică Ioana Lorenc, director de marketing RAP Group.

RAP Tronic Process Engineering face parte din grupul de firme RAP, care mai cuprinde RAP Instal, RAP Development, RAP Systems, RAP Invest şi RAP Steel Production.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb