Rareş Bogdan le cere liberalilor reluarea discuţiilor cu USR

S.B.
Politică / 19 noiembrie 2021

Rareş Bogdan le cere liberalilor reluarea discuţiilor cu USR

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan le-a spus liberalilor, după întreruperea discuţiilor de la Parlament, cu PSD şi UDMR, în urma disensiunilor legate de împărţirea ministerelor, că discuţiile cu cei de la PSD trebuie oprite şi să se revină la negocierea cu cu cei de la USR, potrivit unor surse politice citate de news.ro.

Liberalii se reunesc de urgenţă, la ora 16.30, într-o şedinţă BEx, pentru a discuta despre blocajul din negocierile pentru formarea Guvernului.

Liberalii se reunesc, de la ora 16.00, în şedinţă a Biroului Executiv, în sistem de videoconferinţă, pentru a decide ce vor face în privinţa împărţirii portofoliilor din Guvern.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan le-a transmis liberalilor că nu se poate negocia cu PSD şi că vrea întreruperea discuţiilor şi reluarea negocierilor cu USR.

"Cu Marcel Ciolacu nu se poate continua, este neserios", ar fi spus Rareş Bogdan, în discuţiile cu colegii.

În urma discuţiilor cu PSD şi UDMR de vineri, social-democraţii au transmis că nu renunţă sub nicio formă la Ministerul Finanţelor Publice, atâta timp cât PNL are premierul.

PNL a cerut, în acest caz, un minister de forţă pe finanţe, respectiv Ministerul Dezvoltării, însă acesta este deţinut de UDMR care a anunţat că va ieşi din guvern dacă pierde vreun portofoliu.

Tensiunile dintre PNL şi PSD nu s-au estompat nici după ce liberalii au renunţat la varianta Florin Cîţu premier.

Voci din PNL au acuzat că, în negocierile de joi, delegaţia PNL a fost dominată de cei de la PSD, care, în schimbul acceptării primului premier de la PNL, în rotaţie, vor cele mai importante ministere, inclusiv Ministerul Finanţelor Publice, au declarat surse politice pentru News.ro.

Florin Cîţu, în schimb, nu vrea să cedeze acest portofoliu. Rareş Bogdan i-a cerut lui Marcel Ciolacu să cedeze liberalilor măcar unul dintre ministerele Finanţelor sau Transporturilor.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Dar p.n.l. este serios?

    1. Buna intrebare. :)

    Bai Rares,esti cel mai mare BOU din Politica romaneasca.Cine te crezi mai BALAMUCISTULE,cumva crezi ca fara tine Romania si Romanii vor muri.?BAI JIGODIE ORDINARA,pai cine este ma PNLul,cumva a castigat alegerile cu 49% si vreti sa luati toata puterea. Bai GUNOIULE, aici nu esti ma la Realitatea unde ZBIERAI ca un descreierat,acum este vorba de o COALITIE care trebuie sa imparta RATIONAL ministrii. Pai dupa ce ca PSD si UDMR v-a lasat sa aveti voi PREMIERUL(pe nedrept),acum ce mai doriti./ CIOLACULE impreuna cu HUNOR,PARASITI NEGOCIERILE,si lasati GROPARII Romaniei de la PNL sa faca ce vor(daca pot) .Adica dupa ce au DISTRUS TARA,vreti sa fiti PARTASI la GENOCIDUL provocat de acesti HABARNISTI.? Daca ei cred ca merge cu SANTAJUL propus de RUJ ROZ,se inseala. Romanii,ii vor lua la goana ca la RASCOALA din 1907,o sa vedeti.!

    1. concurenta este mare la postul de BOU , toti au aceasta ,, calitate ,, sint usor de tinut in ham de papusarii din spate , adevaratii vinovati de dezastrul tarii , da-le-ar dupa ticalosia lor sa le dea !

    In sfarsit, boul si-a dat seama ca este Bou, dupa ce a distrus (alaturi de Iohannis si Catu) o alianta care de bine de rau functiona, un partid si o tara.

    Sunteti o rusine nationala, toti 3 (+ alti cativa prostovani de la PNL care v-au tinut isonul)!

    Toti 3 l-ati depasit pe Dragnea in "simpatiile" poporului.  

    1. Prietene #creierless, țara noastră a fost condamnată în momentul în care plăvanul și-a unit puterile cu neomarxistșii useriști și împreună ne-au îndatorat și omorât fără măsură!

      Mastermind, geniu neinteles... Plavanul si-a unit puterile cu useristii si i-a dat afara pe crizatori.

      Adevarate vorbe: in Teleorman, mama prostilor e tot timpul gravida.  

      Nu sunt prieten cu hotii si nici cu sustinatorii lor, prostii.

      Tara noastra a fost condamnata in momentul in care Iliescu a tolerat in politica hotii care ulterior si-au adus neamurile si astfel s-a creat o mare cumetrie politica axata pe jaful national de care nu mai putem scapa. Atunci s-au pus bazele marelui jaf national. Plavanul si ceilalti au mostenit dezastrul si din pacate nu sunt in stare sa gestioneze situatia sau pur si simplu sunt de aceeasi teapa cu urmasii politici ai lui Iliescu. 

      In locul clanuriloe de hoti care capuseaza politica, administratia si o parte insemnata a sistemului bugetar, cu radacini adanci in PSD in special (dar nu numai acolo), ii prefer pe cei numiti de tine neomarxisti atat timp cat acestia dovedesc ca sunt hotarati sa starpeasca hotia si sa reformeze statul prin inlaturarea hotilor, cumetrilor, si a incompetentilor.  

      Plin de creier cum esti tu, mai Johnny Bravo carpatin, ar fi trebui sa stii deja ca hotia si incompetenta sunt plagile care ne macina tara de 30 de ani si ii impiedica dezvoltarea normala. 

      Romania este o tara bolnava de hotie, nesimtire si incompetenta si trebuie sa-i schimbam echipa de doctorl pentru ca de 30 de ani este tratata in acelasi mod iar rezultatul este dezastruos - nimic nu s-a cladit (sau s-a cladit prost si la preturi exorbitante), mostenirea este in curs de naruire , resursele s-au epuizat sau au fost instrainate, dar in schimb suntem datori peste masura. Unde s-au dus toti banii astia? O parte (destul de mica) a mers in sistemul bugetar si administratiile locale (capusate de clanurile politice) sub forma de cresteri de salarii si extinderi ale schemelor de personal (bani frumosi obtinuti mult prea usor in raport cu munca prestata), iar cea mai mare parte a mers la firmele de partid, pentru achizitii de produse si servicii si pentru lucrari putine, scumpe si prost efectuate.

      Deci, oricum am privi, constatam ca hotia si incompetenta ne-au adus in situatia asta si este o mare prostie sa afirmi ca numai Plavanul este vinovat pentru asta. Vinovati sunt TOTI cei care s-au perindat in ultimii 30 de ani prin Parlament, guvern, presedintie si administratiile locale. 

    MARS FETITA CHELBOASACUBATISTUTA, INSOLVENȚUL DE LA IREALITATEA, GUNOIULE, LEPĂDAT DACĂ NU LINGE AI CLANTELE ADUCÂND OSANALE TRĂDĂTORUL UI DE TARA, CRIMINALULUI ÎN SERIE, BIN LADEN DE LA COLECTIV CĂLCĂTORUL PESTE CADAVRE, W. C. UL PUBLIC AL GAY LOR DE LA BRUXELLES, TRAFICANTUL UI DE COPII CINE ȘTIA DE TINE. SATANIST ULE, MUIST ULE, L. G. B.T.ISTULE TU EȘTI FĂCUT EURO PARLAMENTAR PE CADAVRELE DE LA COLECTIV CARE LAI APLAUDAT LA SCENA DESCHISA PE BIN LADEN, FETITA STEARPA DE LA COTROCENI. POATE POȚI DORMI BINE LA CITE PULII AI SUPT ȘI LA CITE MINCIUNI AI SPUS LA IREALITATEA TELEVIZIUNEA FANTOMA. EȘTI DATOR VÂNDUT LA FIRMA TA DE TELEFOANE ȘI ACUM EȘTI CU OCHI PE BANI DE LA FINANȚE PARLITULE, COATE GOALE, MATE FRIPTE.. VREI SA TE ÎMBOGĂȚEȘTI PE SÂNGELE NEVINOVAT DE LA COLECTIV ȘI MUNCA CINSTITA A ACESTUI POPOR. MARS LA MUNCA GRAJDARULE.

    1. Realizezi ca improsti degeaba pe aici cu mesaje pe care doresti sa i le transmiti lui Rares Bogdan? Nu citeste el comentariile facute de niste anonimi pe un articol obscur din Bursa.

      Fa un efort, fi barbat, si spune-i toate astea in fata. Daca esti hotarat macar pe un sfert din cat esti de inversunat in text iti va fi usor sa il gasesti.  

      Obscur esti tu, nu articolul!

      In plus, te asigur ca persoanele la care se face referire in articolele din Bursa (politicieni, persoane publice, manageri etc.) citesc comentariile, in general.

      Si de ce nu ar fi un articol obscur, ce are asa deosebit?

      Iti dau dreptate, toti anonimii raman obscuri. 

      Si postezi cu speranta ca Rares Bogdan va citi poate candva un comentariu scris de tine? Crezi ca va raspunde sau macar va citi pana la capat ori ca ii va pasa vreodata de un comentariu cu limbaj suburban scris cu majuscule de un anonim? Iesi in fata, fa-l de ras cum trebuie. Intra cu el in polemica si arata-i cu argumente ce om de nimic e. 

      Nu este obscur atat timp cat starneste valuri.

      Ce a scris Vlad Tepes (el trebuie sa fie dupa stil) nu ma intereseaza. 

    Ce gândire de martafoi are Batistută! Mai ieri le propunea useristilor maxim Ministerul Culturii !

    Dacă avea o minimă bună creștere ruga un coleg să dialogheze cu useristii, nu el care e o persoană compromisă total!

    O minimă morală băi cititor de Eliade,Cioran,Eugen Ionescu! 

    Rares este zero barat ca si PNL ul... PNL ajunge la 10 la suta cu indulgenta...Ati distrus tara si increderea romanilor in stat.. Sunteti o gasca care vrea banii tarii sa i sifoneze la firmele PNL... Rusine nici liberalii adevarati nu va mai voteaza..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb