RCS&RDS lansează Digi Sport

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 15 iulie 2009

RCS&RDS, companie ce activează în domeniul serviciilor de televiziune prin cablu şi satelit din România şi unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii cu extindere regională, lansează pentru telespectatorii din România, o nouă televiziune sportivă: Digi Sport. Începând cu luna iulie 2009, abonaţii RCS&RDS vor putea urmări, în exclusivitate în ţara noastră, transmisiuni în direct din fotbal, motociclism, handbal, baschet, tenis dar şi din alte sporturi interne şi competiţii internaţionale.

"Digi Sport este un proiect care s-a construit în jurul ideii de performanţă. Am dorit să oferim telespectatorilor un post TV în care vedeta principală să fie sportul de calitate. Pe Digi Sport telespectatorul va putea urmări transmisiuni în direct din cele mai puternice competiţii sportive din lume. Digi Sport este dedicat 100% pasionaţilor de spectacol sportiv", a declarat Teo Avramescu, Director Departament Sport Digi Sport.

Potrivit reprezentanţilor companiei, noul post va emite 24 ore din 24 şi se va axa pe transmisiuni în direct din cele mai puternice competiţii sportive naţionale şi internaţionale. De asemenea, în grila de programe a Digi Sport vor fi cuprinse şi emisiuni de ştiri cu informaţii din competiţiile interne şi internaţionale, emisiuni de sinteză şi emisiuni dedicate pasionaţilor de sport.

La lansare, Digi Sport va putea fi recepţionat pe teritoriul întregii ţări, fără costuri suplimentare de către cei care au achiziţionat unul din serviciile de televiziune prin satelit Digi TV Satelit sau prin cablu Digi TV Cablu ale RCS&RDS

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb