REGINA MARIA investeşte peste 10 milioane de euro în divizia de laboratoare clinice

G.U.
Companii / 10 mai 2021

REGINA MARIA investeşte peste 10 milioane de euro în divizia de laboratoare clinice

Prin investiţiile realizate în divizia de laboratoare clinice, Reţeaua de sănătate REGINA MARIA se implică activ în sănătatea românilor, fiind primul operator privat din România care a început anul trecut procesarea testelor RT-PCR pentru diagnosticarea COVID-19, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Datorită celor peste 10 milioane de euro investiţi, laboratoarele Reţelei asigură acurateţe în diagnosticare, reducerea erorilor umane şi ramân un partener de încredere în gestionarea sănătăţii populaţiei în timp de pandemie.

Laboratorul Central REGINA MARIA este primul centru de referinţă Roche Diagnostic, după ce a introdus, în premieră în România, sistemul preanalitic cobas 8100 şi analizorul de imunologie cobas e801, având o viteză de lucru de 300 de teste/oră şi 48 de canale pentru reactivi. Astfel, eroarea umană este aproape de zero, iar 90% dintre rezultatele de biochimie şi imunologie sunt furnizate în aceeaşi zi. Fiecare probă recoltată este asociată unui cod de bare unic, ceea ce asigură trasabilitatea probei şi calitatea rezultatelor. În plus, fiecare buletin de analize poartă atestarea specialiştilor REGINA MARIA acreditaţi să utilizeze cele mai noi tehnologii de laborator.

Astăzi, serviciile întregii Reţele au ajuns la 38 de laboratoare, dotate cu sisteme medicale în premieră în România, iar studiile desfăşurate prin intermediul acestor facilităţi ajută în egală măsură pacienţi şi autorităţi pentru a lua decizii informate referitoare la sănătate, notează sursa citată.

"Sunt peste 11 ani de când povestea diviziei de laboratoare REGINA MARIA a luat naştere. Protagonistul în această poveste este şi va fi mereu pacientul, ale cărui nevoi ne-am asumat să le deservim la cele mai înalte standarde ale actului medical - constant, cu promptitudine. Anul de cumpănă, cel ce tocmai a trecut, a avut rolul său: să ne înveţe despre importanţa de a fi prezenţi şi de a ne adapta constant", a declarat Dr. Andreea Alexandru, medic primar medicină de laborator, director medical Divizia Laboratoare Clinice REGINA MARIA.

Partener de încredere în gestionarea sănătăţii populaţiei în timp de pandemie. Primul furnizor privat implicat în testarea COVID-19

Conform comunicatului, în anul de debut al pandemiei COVID-19, moment în care sistemul medical din România a fost direct afectat, mediul privat a contribuit semnificativ la reducerea presiunii resimţite. În ciuda propriilor provocări de business, Reţeaua de sănătate REGINA MARIA a continuat investiţiile în infrastructura şi echipamentele diviziei de laboratoare, reuşind astfel să pivoteze sursa creşterii către serviciile cu cerere mare în pandemie.

Olimpia Enache, COO al Reţelei de sănătate REGINA MARIA, a declarat: "Am fost primul furnizor privat care a testat PCR în parteneriat cu statul, pentru că aveam deja echipamentele necesare în dotarea Laboratorului Central. Explicaţia vine exclusiv din interesul real al colegilor din laborator de a găsi o soluţie imediată de testare a virusului. De aceea, am fost pregătiţi din punct de vedere tehnologic şi am continuat să investim în extinderea reţelei, care numără acum 9 laboratoare de genetică şi biologie moleculară, pregătite să proceseze teste RT-PCR. Tot datorită pasiunii medicilor de laborator, am putut demara şi studiile referitoare la imunizarea populaţiei: de anul trecut, aceştia adună şi interpretează date importante pentru întregul sistem medical."

Până în acest moment, laboratoarele REGINA MARIA au procesat peste 500.000 de teste RT-PCR pentru diagnosticarea COVID-19. Reţeaua de sănătate REGINA MARIA a pus în funcţiune 9 laboratoare de biologie moleculară, iar capacitatea de procesare a testelor RT-PCR a crescut de 10 ori faţă de anul trecut, ajungând la o capacitate de peste 4.000 de teste pe zi, cu rezultate eliberate într-o zi lucrătoare.

De asemenea, Laboratoarele Reţelei de sănătate REGINA MARIA pun la dispoziţie cea mai performantă şi precisă tehnologie de testare serologică, pentru testarea răspunsului imun la infecţia cu COVID-19 sau după vaccinare.

Investiţiile în digitalizare oferă pacienţilor Reţelei acces rapid către rezultatele testelor efectuate, de orice natură ar fi acestea, prin simpla accesare a contului din aplicaţia mobilă REGINA MARIA sau folosind site-ul www.reginamaria.ro. Toate analizele efectuate în Reţea sunt disponibile în secţiunea dedicată Dosarului Medical, pentru a putea fi corelate oricând cu istoricul medical personal al fiecărui pacient.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. 500.000 teste la 270 ron bucata.Buna afacere.Poate d-n Morgenstern sa-si plateasca nota la restaurantul ala din reclama fara sa strambe din nas.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb